Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Ο Κρίστιαν Νέμεθ θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό

 

«Μέσα στην εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει το πού θα συνεχίσω»

Ο Κρίστιαν Νέμεθ μιλώντας στο φιλικό του περιβάλλον φάνηκε αισιόδοξος ότι από Δευτέρα το μέλλον του μπαίνει στην τελική ευθεία με τον Παναθηναϊκό να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Έκανε… παπάδες με την Εθνική Ελπίδων της Ουγγαρίας, βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα, επέστρεψε στην βάση του και πλέον περιμένει να ξεκαθαρίσει το μέλλον του. Ένα μέλλον που σίγουρα θα είναι μακριά από την Αγγλία και το θρυλικό Άνφιλντ του Λίβερπουλ. Ο Κρίστιαν Νέμεθ που αποτελεί τον διακαή πόθο των ανθρώπων του Παναθηναϊκού πιστεύει ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

Κάτι που επιθυμεί πολύ, μιας και δεν θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας του ομάδας δεκαπέντε μέρες πριν από την λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Μιλώντας στο περιβάλλον του, ο Ούγγρος ανέφερε ότι «λίγες μέρες ακόμη πρέπει να κάνω υπομονή. Πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον μου και το που θα συνεχίσω. Πάντα ο Παναθηναϊκός είναι στις πρώτες μου επιλογές».

Από κει και πέρα, μέσα στο σαββατοκύριακο είναι απίθανο να σημειωθεί κάποια εξέλιξη όποτε τα νεότερα πάνε από Δευτέρα. Οι πρωταθλητές παίζουν παιχνίδι… υπομονής με τους «κόκκινους», περιμένοντας το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα για να κάνουν την κίνηση τους και να ντύσουν στα πράσινα τον Νέμεθ ως δανεικό. Η αγορά του δεν συζητείται καν, μιας και είναι γνωστό πως δεν υπάρχει… ρευστό για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των Άγγλων. Όποτε στο «τριφύλλι» ελπίζουν στον δανεισμό του 21χρονου επιθετικού που μέχρι στιγμής δεν έχει βρει ομάδa.
 
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου