Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

"Τώρα απολαμβάνω καλύτερα το σεξ"


«Το σεξ σε αυτή τη φάση της ζωής μου είναι το καλύτερο, γιατί νιώθω χαλαρωμένη και δεν έχω πια στον νου μου την τεκνοποίηση». Τάδε έφη Μόνικα Μπελούτσι και φυσικά προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στον ανδρικό πληθυσμό της Ιταλίας και ζήλια στον γυναικείο. Μιλώντας στο περιοδικό «Io Donna», η πανέμορφη παρά τα 45 της χρόνια σταρ επιβεβαίωσε ότι απολαμβάνει μια υπέροχη προσωπική ζωή και μια επιτυχημένη καριέρα.


Στη ζωή της η Μόνικα Μπελούτσι στάθηκε τυχερή, αλλά δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Με την προσήλωσή της σε ό,τι καταπιάνεται, αλλά και με τη θετική της ενέργεια έχει καταφέρει να κατακτήσει τους περισσότερους από τους στόχους της. Ο μεγαλύτερος φυσικά είναι ότι κατάφερε να δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον άντρα της ζωής της, τον Γάλλο ηθοποιό Βενσέν Κασέλ. Η Ντέβα, η μεγαλύτερη κόρη της, και η νεογέννητη Λεονί αποτελούν πηγές ευτυχίας των γονιών τους.

Το ζευγάρι παρ’ ότι αναγκάζεται να μένει συχνά χωριστά, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έχει καταφέρει να διατηρεί αναμμένη τη φλόγα του έρωτά του. Τώρα μάλιστα που αποφάσισαν ότι δεν θέλουν να μεγαλώσει άλλο η οικογένειά τους, απολαμβάνουν καλύτερα την ερωτική τους ζωή.

Η Μόνικα είναι πολυάσχολη. Πριν από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της γύρισε την ταινία «Mαθητευόμενος μάγος» με τον Νίκολας Κέιτζ, στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της γύρισε την ταινία «Whistleblower» όπου συμπρωταγωνίστησε με τις Βανέσα Ρεντγκρέιβ και Ρέιτσελ Βάις, ενώ αυτό το διάστημα βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας «Un Ete Brulant» του Φιλίπ Γκαρέλ. Πρόκειται για μια ιστορία πάθους, ανάμεσα σε μια ηθοποιό κι έναν ζωγράφο, που εκτυλίσσεται στο Παρίσι και τη Ρώμη, τις δύο πόλεις που η Μόνικα αγαπά και μοιράζει τη ζωή της.

Espressonew.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου