Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΑΕ Λεμεσού για "Μουσλί"

Δύσκολη χαρακτήρισε την περίπτωση απόκτησης του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ο εκπρόσωπος Τύπου της Α.Ε Λεμεσού, Νικόλας Λεβέντης, ο οποίος τόνισε ότι το ενδιαφέρον για τον άσο του ΠΑΟΚ είναι υπαρκτό και όποια εξέλιξη θα υπάρξει τις επόμενες μέρες.
Στο ραδιόφωνο του «ΣΠΟΡ FM» Κύπρου μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Α.Ε. Λεμεσού, Νικόλας Λεβέντης, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο κυπριακός σύλλογος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς από τον ΠΑΟΚ, τόνισε όμως ότι η περίπτωση του Βόσνιου άσου είναι αρκετά δύσκολη:

«Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μουσλίμοβιτς. Είναι δύσκολη περίπτωση, αλλά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε έναν τέτοιον ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας. Μπορεί άνετα αν έρθει, να λύσει το επιθετικό πρόβλημα και να αναλάβει ταυτόχρονα ηγετικό ρόλο στην ομάδα», είπε αρχικά ο Λεβέντης και στη συνέχεια ανέφερε:

«Θέλουμε το θέμα του επιθετικού να κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, προκειμένου με την επιστροφή των υπόλοιπων να ενσωματωθεί και η νέα προσθήκη είτε αυτή είναι ο Μουσλίμοβιτς είτε κάποιος άλλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου