Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Στις παραλίες βρίσκονται οι celebrities

Στις παραλίες βρίσκονται οι celebrities



Στις παραλίες βρίσκονται οι celebrities και εμείς είπαμε να σας ενημερώσουμε για το πού μπορείτε να δείτε τους αγαπημένους σας σταρ! Φυσικά, την τιμητική της έχει η Μύκονος, ξέρετε το νησί που αν πας δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε... φωτογραφίσουν! Πού κάνουν, όμως, τα μπάνια τους οι επώνυμοι;

Ας ξεκινήσουμε από την Μύκονο λοιπόν, όπου έχουν «παρελάσει»: η Βίκυ Καγιά μετά του αγαπημένου της Νίκου Κριθαριώτη, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λεό Πατσίτσα, ο Αντώνης Ρέμος με τον Νίκο Βέρτη και τον Κώστα Πηλαδάκη, η σταρ Ελλάς Άννα Πρέλεβιτς με τον μπασκετμπολίστα καλό της Δημήτρη Χαριτόπουλο και ο νιόπαντρος Χρήστος Βασιλάκης, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης με την νέα του σύντροφο Μαρία και η Κατερίνα Λάσπα με την κοιλιά στο στόμα.
Πάρτε ανάσα και συνεχίζουμε με το νησί των ανέμων: Ηλίας Ψινάκης με μεγάλη παρέα, Μιχάλης Μαρίνος,  Νίκος Παππαδάκης, Χριστίνα Παππά, Σόφη Πασχάλη, Ευγενία Μανωλίδου - Άδωνης Γεωργιάδης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον καλό της Τόμυ Σκλάβο, Ρούλα Κορομηλά και αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας όπως ο Ορέστης Τζόρβας.
Κόντρα στο... «ρεύμα» ο Αλέξανδρος Παρθένης με τον πρωταθλητή του bodybuilding Σπύρο Μπουρνάζο που βρέθηκαν στην Πάρο, όπως και ο Λάκης Λαζόπουλος.
Στην Πύλο με τα παιδιά και έπειτα στην Άνδρο με τον Ματέο εθεάθη η Ελένη Μενεγάκη, την  ώρα που ο Γιάννης Λάτσιος έκανε τις βουτιές του με τον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στη Χαλκιδική. Εκεί βρέθηκε και η Νατάσσα Θεοδωρίδου.
Στην Μυτιλήνη παραθερίζει ο Γιώργος Παπαδάκης, που ακόμα και στα νησιά έχει  «απέναντι» τον Γιώργο Αυτιά που βρίσκεται στην γενέτειρά του την Σάμο.
Σε Κουφονήσια και Χανιά με τον Κρατερό Κατσούλη επέλεξε η Κατερίνα Καραβάτου, μήνα του μέλιτος με... καθυστέρηση κάνει η Χριστίνα Λαμπίρη στην Ισπανία, ενώ στο Αμέρικα είναι το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά που ξεδίνει πριν αναλάβει το πρωινό του Mega.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου