Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Τουρίστρια βιάστηκε σε club..


 
Τα συντρίμμια της ψυχής της προσπαθεί να μαζέψει μια 19χρονη φοιτήτρια μετά τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του βιαστή της μέσα σε ένα από τα πιο γνωστά στέκια VIP των Αθηνών.

Το κορίτσι ήρθε στη χώρα μας για να περάσει λίγες ημέρες διακοπών χάρη στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών στο οποίο συμμετείχε, αλλά έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια νεαρού μπάρμαν, που τη βίασε στις τουαλέτες ενός από τα πιο γνωστά και glamorous club της Αθήνας! Ομως, χάρη στην παρατηρητικότητα δύο δόκιμων αστυνομικών ο δράστης έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.

Η 19χρονη φοιτήτρια από τις ΗΠΑ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι στο club, που συγκεντρώνει το πλέον «επώνυμο» και στιλάτο κοινό της πόλης, στο οποίο αποφάσισε να διασκεδάσει με τους συμφοιτητές της θα βίωνε στιγμές οι οποίες θα μείνουν.. ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη της… Ομως, λίγο η ανεμελιά των διακοπών, λίγο το αλκοόλ και λίγο η διάθεση για φλερτ δημιούργησαν έναν εξαιρετικά επικίνδυνο συνδυασμό.

Ούτε όμως ο υπεύθυνος και ο ιδιοκτήτης του πασίγνωστου club στην καρδιά της Αθήνας μπορούσαν να υποψιαστούν ότι το αυστηρό face control που έχουν επιβάλλει θα ήταν άχρηστο σ’ αυτή την περίπτωση… Αν και βρέθηκαν κι οι ίδιοι κατηγορούμενοι, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι στο πολυτελέστατο μαγαζί τους εργαζόταν ένας επικίνδυνος βιαστής, που μάλιστα δεν θα δίσταζε να χορτάσει τις αρρωστημένες του ορέξεις μέσα στον ίδιο τον χώρο της δουλειάς του!

Ηταν ένας από τους μπάρμαν του club που «θόλωσε» αντικρίζοντας την όμορφη Αμερικανίδα να λικνίζεται προκλητικά στους ρυθμούς της μουσικής. Κατάφερε να της πιάσει κουβέντα και την κερνούσε το ένα σφηνάκι μετά το άλλο! Οταν η κοπέλα ζήτησε να πάει στην τουαλέτα, για τον 20χρονο χτύπησε «καμπανάκι». Την ακολούθησε και εκμεταλλευόμενος ότι ήταν ζαλισμένη από τα αλλεπάλληλα σφηνάκια που της πρόσφερε, την παρέσυρε στις αντρικές τουαλέτες, όπου τη βίασε άγρια ενώ ταυτόχρονα τη χτυπούσε για να κάμψει κάθε προσπάθειά της να αντισταθεί!

Ομως, τη φασαρία άκουσαν δύο δόκιμοι αστυφύλακες του τμήματος Ασφαλείας Πετραλώνων, που παραξενεύτηκαν βλέποντας τον νεαρό μπάρμαν να βγαίνει αναμαλλιασμένος από τη μεσαία τουαλέτα των ανδρών και να μπαίνει στο μαγαζί… Οι δύο αστυνομικοί δεν έδωσαν σημασία ώς τη στιγμή που, καθώς έφευγαν από το club, άκουσαν ότι σε τουαλέτα βρέθηκε λιπόθυμη μια κοπέλα. Βγαίνοντας είδαν την κοπέλα ξαπλωμένη στο φορείο του ασθενοφόρου πλημμυρισμένη στο αίμα!

Την επόμενη ημέρα στο τμήμα όπου υπηρετούν έμαθαν ότι ο ιδιοκτήτης και ο υπεύθυνος του club όπου διασκέδαζαν το προηγούμενο βράδυ είχαν προσαχθεί και σε βάρος τους είχε συνταχθεί δικογραφία μετά την καταγγελία νεαρών Αμερικανών ότι η 19χρονη συμπατριώτισσά τους είχε πέσει θύμα βιασμού μέσα στο μαγαζί, που αποτελεί top επιλογή για διασκέδαση! Αμέσως κατάλαβαν ότι ο νεαρός που είχαν δει στις τουαλέτες ήταν ο δράστης και ενημέρωσαν τον διοικητή του τμήματός Ασφαλείας Πετραλώνων.

Στη συνέχεια οι δύο δόκιμοι πήγαν στο club μαζί με τον διοικητή και στο πρόσωπο του 20χρονου μπάρμαν από το Κερατσίνι αναγνώρισαν τον νεαρό που βγήκε από την τουαλέτα όπου αργότερα βρέθηκε αιμόφυρτη η 19χρονη! Ετσι, ο 20χρονος αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι αυτός την είχε βιάσει, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που του άσκησε δίωξη για βιασμό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου