Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Μας την έσκασε με το «πορνό» η Eva Mendes!


Σάλος είχε ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στην Αμερική ύστερα από φήμες ότι μια καυτή ταινία πορνό με πρωταγωνίστρια την πανέμορφη ηθοποιό Eva Mendes αναμενόταν να κυκλοφορήσει στο ίντερνετ.


Ολόκληρος ο αντρικός πληθυσμός των ΗΠΑ περίμενε πως και πως για αυτή την μοναδική υπερπαραγωγή η οποία όμως αποδείχτηκε…άνθρακες!

Φαίνεται πως η σκανδαλιάρα Eva είναι πιο έξυπνη από ότι δείχνει αφού το «σκάνδαλο πορνοταινία» δεν ήταν παρά ένα…έξυπνο αστειάκι.

Το επίμαχο βίντεο, που προτού ακόμα αναρτηθεί στο διαδύκτιο ήταν πρώτο σε χτυπήματα στο google, αποδείχτηκε τελικά ότι δεν ήταν παρά ένα αστείο κλιπ που η Eva δημιούργησε για την ιστοσελίδα «Funny Or Die», γνωστή για τη συμμετοχή πολλών διασημοτήτων σε πολλά από τα ξεκαρδιστικά της βίντεο.

Στην «πορνό» ταινία λοιπόν που  κυκλοφόρησε και έχει τραβηχτεί με κάμερα νυχτερινής λήψης, η Mendes αρχικά εμφανίζεται γονατιστή σε ένα κρεβάτι ενώ λίγο πιο πίσω της φαίνεται και ένας άντρας να ξεκουμπώνει το παντελόνι του.

Μέχρι στιγμής όλα προϊδεάζουν σε ταινία ανηλίκων, όμως η σέξι Eva… μας κάνει απλά πλάκα!

Μόλις ανάβουν τα φώτα η 37χρονη ηθοποιός εμφανίζεται να κρατάει δύο καλώδια στο χέρι της φωνάζοντας, «μόλις ανακαλύψατε άλλη μια χρήση της καινούριας μου ‘ταινίας σεξ’».

Η Mendes κρατούσε στα χέρια της μια κολλητική ταινία και με ανάλογο ύφος προσπαθούσε να «προωθήσει» το προϊόν.

Το βίντεο της Eva ήταν σίγουρα αστείο αν και αρκετοί άντρες σίγουρα δεν γέλασαν και πάρα πολύ όταν το είδαν…

πηγή: πρώτο ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου