Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Η Lady Gaga κάνει crowd surfing γυμνή!Η Lady Gaga έκανε crowd surfing γυμνή!

Η Lady Gaga κάνει crowd surfing γυμνή!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η 24χρονή pop star  έβαλε φωτιά στο κοινό του Lollapalooza Festival που διοργανώθηκε το τριήμερο 6-8 Αυγούστου 2010
Lady Gaga, λίγο πριν χαρίσει στους 50.000 θεατές της μια αξέχαστη συναυλιακή performance, ανέβηκε στην σκηνή την ώρα που έπαιζε το support σχήμα των Semi Precious Weapons-που την συνοδεύει στις περισσότερες συναυλίες της- και ξεκίνησε να παίζει ντράμς και να κάνει β`φωνητικά στο κομμάτι...
«Magnetic Baby».
 Η Lady Gaga φορούσε ένα καυτό σορτσάκι και ένα αποκαλυπτικό διχτυωτό t-shirt που αναδείκνυαν και με το παραπάνω τα κάλλη της.  Σύντομα άφησε ντραμς και μικρόφωνο και χωρίς να το πολυσκεφτεί με ένα άλμα έγινε ένα με το κοινό της! Όμως η βουτιά της Lady Gaga δεν κράτησε πολύ, μόλις ένα λεπτό, καθώς το πλήθος των θαυμαστών της που βρισκόταν σε παραλήρημα, δεν σταματούσε να πιάνει το στήθος και όλα τα… εκτεθειμένα μέρη του σχεδόν γυμνού σώματος της. Λίγο πριν η ομάδα security επαναφέρει την εκτός ορίων Lady G στην σκηνή, εκείνη χάρισε ένα ερωτικό φιλί σε ένα τυχερό fan. Ανεβαίνοντας ξανά στο stage, η Lady Gaga ευχαρίστησε το φανατικό κοινό της και τους προέτρεψε να αγοράσουν το album των  Semi Precious Weapons!
  Το Loollapalloza Festival εκτός από το εντυπωσιακό 2ωρο set της Lady Gaga την Παρασκευή 6 Αυγούστου, περιλάμβανε και εμφανίσεις από τους Soundgarden, Arcade Fire( πρώτοι στο UK Album Chart αυτή την εβδομάδα), Τhe Strokes, Green Day  αλλά και από τους indie hip hoppers Chiddy Bang, B.o.B!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου