Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

''Poker''O Dwan κατατροπώνει τον Hansen, κέρδη για Ivey και Negreanu

O Dwan κατατροπώνει τον Hansen, κέρδη για Ivey και Negreanu  

Για ακόμη ένα βράδυ η δράση στα high stakes τραπέζια του Full Tilt Poker ήταν στο έπακρο με τον Tom Dwan, ο οποίος διανύει εξαιρετική χρονιά, να καταφέρνει να αποσπάσει ένα μεγάλο χρηματικό πόσο από τον Gus Hansen που συνεχίζει να βρίσκεται εκτός φόρμας.
Οι δύο επαγγελματίες αγωνίστηκαν σε πολλαπλά τραπέζια του $500/$1,000 CAP PLO και έπαιξαν πάνω από 2,000 παρτίδες σε μία session διάρκειας δέκα ωρών. Η μέρα ήταν πολύ άσχημη για τον Hansen, καθώς ο Dwan κατάφερνε να βγει νικητής σχεδόν σε κάθε παρτίδα. Σε ένα σημείο ο Δανός έχανε $500,000 αλλά κατάφερε να ρεφάρει ορισμένα χρήματα και να κλείσει την βραδιά με απώλειες $368,000.
Ο «Μεγάλος Δανός» ξεκίνησε την χρονιά με τους καλύτερους οιωνούς, έχοντας κέρδη της τάξης των $2 εκατομμυρίων μέχρι την άνοιξη. Από τότε και μέχρι τώρα, σε κάθε session που συμμετέχει βγαίνει με απώλειες ή μικρά κέρδη τα οποία δεν τον βοηθούν να ανακάμψει και πλέον βρίσκεται στο -$1 εκατομμύριο. Από την άλλη ο “durrrr” κατάφερε να φτάσει τα καθαρά του κέρδη για φέτος στο $4.8 εκατομμύρια και είναι πολύ πιθανό να σπάσει το φράγμα των $5 εκατομμυρίων μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Ο Dwan και ο Hansen δεν ήταν τα μόνα μεγάλα ονόματα που αναμετρήθηκαν. Ο Daniel Negreanu τον τελευταίο καιρό έχει γίνει regular στα τραπέζια του $100/$200 στο PokerStars και στην τελευταία του session κατάφερε να κερδίσει $60,000. Ο KidPoker είναι σε εξαιρετική φόρμα, καταγράφοντας κέρδη $454,000 στις τελευταίες 1,870 παρτίδες και δεδομένου ότι έχει παραδεχτεί ότι χρειάζεται βελτίωση το παιχνίδι του, τα αποτελέσματα του είναι άκρως ικανοποιητικά.
Τέλος, ο Phil Ivey κατάφερε για ακόμη μία φορά να αναδειχθεί νικητής, με τα κέρδη του από την τελευταία session να αγγίζουν τα $350,000, ενώ ο μεγάλος χαμένος των τελευταίων 48 ωρών είναι ο NEKOTYAN ο οποίος δείχνει να μην έχει ανάλογη πορεία με αυτήν του Ιουλίου όπου και τερμάτισε στην πρώτη θέση των κερδισμένων του Full Tilt Poker,  καταγράφοντας απώλειες άνω των $600,000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου