Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Στη Ρόδο για relax ο Τζακ!

Στη Ρόδο για relax ο Τζακ!

Το «σμαραγδένιο νησί» προτίμησε για τις διακοπές του ο Νίκολσον

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός εθεάθη να αποβιβάζεται από το σκάφος του μαζί με φίλους του και να κάνει βόλτες στους δρόμους του νησιού. Η λαμπερή παρέα περιηγήθηκε στην παλιά πόλη, εντυπωσιάστηκε από τις ομορφιές της Ρόδου, απόλαυσε ελληνικές γεύσεις σε παραδοσιακά ταβερνάκια, έκανε μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου και χάρηκε τον ελληνικό ήλιο.


Αν και ο διάσημος ηθοποιός προσπάθησε να κρύψει την ταυτότητά του, έγινε αντιληπτός από τους περαστικούς. Κάτοικοι και τουρίστες που αντίκριζαν τον σταρ έμεναν με το στόμα ανοιχτό και έτριβαν τα μάτια τους, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι έβλεπαν μπροστά τους ολοζώντανο τον διάσημο πρωταγωνιστή της θρυλικής «Φωλιάς του κούκου» και τόσων άλλων ταινιών που έχουν αφήσει εποχή.

Ο ηθοποιός επισκέφτηκε για πρώτη φορά τη χώρα μας πριν από περίπου πέντε χρόνια και μαγεύτηκε από τη Σαντορίνη. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες ξαναβρέθηκε στο πανέμορφο νησί, όπου αναζητά να αγοράσει σπίτι για περνά τις καλοκαιρινές διακοπές του. Το γεγονός αυτό, φυσικά, σύμφωνα με τους κατοίκους και τους τοπικούς άρχοντες, θα προσδώσει αίγλη και προβολή στο νησί και κατ’ επέκταση, καθώς και μεγαλύτερο τουριστικό ενδιαφέρον για όσους ανώνυμους θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους κοντά σε αστέρια του Χόλιγουντ.

Ο Τζακ Νίκολσον είναι μια από τις πολλές διασημότητες του προτιμούν να περνούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στα ελληνικά νησιά. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες στη Ρόδο είχε μεταβεί και η μεγάλη σταρ Μαντόνα, ενώ πέρυσι είχε παραθερίσει εκεί και η σέξι πρωταγωνίστρια του «Sex and the City» Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Επίσης, ένας από τους διάσημους σταρ του Χόλιγουντ που έχουν επισκεφτεί το Νησί των Ιπποτών είναι ο γοητευτικός Μελ Γκίμπσον. Τις περισσότερες φορές, βέβαια, έρχονται ινκόγκνιτο προκειμένου να αποφύγουν τα φλας των παπαράτσι, που δεν τους αφήνουν να χαλαρώσουν και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές με τους δικούς τους, ενώ συνοδεύονται πάντα από ισχυρή ασφάλεια.

Πηγή:espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου