Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Παντρεύεται αύριο ο τραγουδιστής Robbie Williams!



 
















Ο Βρετανός pop star Robbie Williams θα παντρευτεί την Αμερικανίδα φίλη του και ηθοποιό Ayda Field αυτό το Σαββατοκύριακο σε ένα νησί στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνιας.
Ο τραγουδιστής, 36 ετών - ο οποίος επανήλθε πρόσφατα στη βρετανική μπάντα Take That - θα ...

δεθεί με τα δεσμά του γάμου με την Ayda Field, 31 ετών, σε μια κλειστή τελετή αύριο Σαββάτο,γράφει η εφημερίδα Sun  της Βρετανίας.


Το ζευγάρι είχε κρατήσει τα σχέδια για το γάμο τους μυστικό και το είπαν στους συγγενείς και φίλους τους την περασμένη εβδομάδα.
 Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Σάντα Καταλίνα, 20 μίλια (32 χιλιόμετρα) από το Λος Άντζελες.
Το 1995,ο Ουίλιαμς αποχώρησε από τους Take That, ένα boy band που κυριάρχησε στη βρετανική σκηνή pop στη δεκαετία του 1990.


Στους καλεσμένους του επικείμενου γάμου τους δόθηκε εντολή να συγκεντρωθούν νωρίς το Σάββατο σε ένα μικρό λιμάνι και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στο νησί.


"Έχουν προσπαθήσει να κρατήσει τη λίστα των καλεσμένων για το γάμο τους όσο το δυνατόν μικρότερη και να αποκαλύψουν μόνο ελάχιστες λεπτομέρειες της τελετής για τους λίγους τυχερούς που θα κληθούν".


Η είδηση έρχεται λίγες εβδομάδες μετά,αφότου ο Ουίλιαμς ανακοίνωσε την επανασύνδεση του με τους Take That και το boy band ηχογράφησε μυστικά ενός νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.


http://enaigeira.blogspot.com/2010/08/robbie-williams.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου