Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

''Τα λάθη των γυναικών στο Sex''





Όλα τα παρακάτω τα γράφω καλοπροαίρετα και με πολύ καλή διάθεση.Αν ανήκεις σε κάποια κατηγορία,τόσο το καλύτερο για σένα.Καιρός να το αλλάξεις.Μπορείτε και εσείς να προσθέσετε και άλλα λάθη που μου διέφυγαν.:D


----------------------------------------------------------------------

- Το πρώτο και το χειρότερο.Το λεγόμενο σακί.Η γυναίκα-κούτσουρο.Είτε πηδήξω εσένα,είτε ένα σακί με αλεύρι είναι το ένα και το αυτό.Μου απλώνεις την κορμάρα σου στο κρεβάτι και μένεις ακίνητη,λές και σου καναν αναισθησία.Εσένα θα σου άρεσε να σε πηδάει ενα πτώμα?Δεν υπάρχει πιο ξενέρωτο πλάσμα απο σένα γι αυτό ξεκόλλα και ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ!!!

- Δέν μας μιλάτε.Ή ακόμα χειρότερα προσποιήστε.Αν κάνω κάτι λάθος,πές το μου και θα κάνω τα πάντα να το διορθώσω.Δεν θα προσβληθώ.Άλλωστε για σένα είναι βρε βούρλο,εγώ χέστηκα.Να κι αν τελείωσες,να κι αν δεν τελείωσες.Μίλα μου και θα έχεις και καλύτερο σεξ και πολύ περισσότερους οργασμούς.Εσύ χάνεις μία 'η άλλη.

- Μου παίρνεις πίπα,λές και τρώς παγωτό-γρανίτα.Δεν ξέρω τι σου έχει πεί η μαμά σου,αλλα το πουλί μου δεν είναι φτιαγμένο απο τιτάνιο.Τσούζει,πονάει και κάποια στιγμή ματώνει.Και όχι,ΑΥΤΟΣ ο πόνος δεν με καυλώνει!

- (συνέχεια του 3)Μερικές γυναίκες νομίζετε πως όσο πιο άγρια και ατσούμπαλα μας τραβάτε μαλακία,τόσο πιο πολύ μας αρέσει.Μερικές δε,πιέζετε με όλη σας τη δύναμη το κεφάλι(μη ρωτήσεις ποιό κεφάλι) και κουνάτε το πουλί με τόσο "μίσος",που κοντεύει να κοπεί απ τη ρίζα!Ladies guess what!Tο κινέζικο βασανιστήριο που μέχρι χθές ονομάζατε μαλακία,δεν αρέσει σε κανέναν άντρα!Έλεος δηλαδή!!

- Ήμαστε μαζί ένα Α διάστημα,έχουμε κάνει σεξ 122 φορές,αλλά παρ'όλα αυτά για κάποιον ηλίθιο λόγο,που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει,κάθε φορά που πάμε να το κάνουμε το παίζεις "ντροπαλή" και έχεις το κλασσικό ναζιάρικο στυλάκι "και θέλω και δε θέλω,και έτσι και γιουβέτσι".Θα σου πώ ένα μυστικό:ήμαστε πόλυ πιο πολύπλοκοι σεξουαλικά απ' όσο φανταζεσαι,γι'αυτό ψάξτην λίγο περισσότερο.Θα σε βοηθήσει να μην είσαι τόσο ντεκαυλέ.Κόψε,λοιπόν τις παπαριές που διαβάζεις στα περιόδικα και φέρσου σαν γυναίκα!!

- Ορισμένες είστε πολυ στενόμυαλες.Σέξ είναι ρε,δεν θα σε φάει.Δοκίμασε καινούργια πράγματα,δέξου και κάνε προτάσεις.Όσο περισσότερη φαντασία έχει,τόσο το καλύτερο.Κανένας δεν γουστάρει το κλασσικό καθημερινό πήδημα.Προσαρμόσου!

- Το στριγκάκι σου βρωμάαααααει Α-ΛΛΑ-ΞΕ-ΤΟ!Πριν κάν πηδηχτούμε έχω μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή.Μη σου πώ σηκώνομαι να φύγω!Αντε γειααααααα..

- Για κάποιον δικό σου,ανεξήγητο λόγο πιστεύεις πως σέξ γίνεται μόνο στο κρεβάτι.Απάντησέ μου σε μία ερώτηση:ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ,ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ,ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ,ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ,ΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,ΤΙΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ,ΤΟ ΚΑΠΟ,ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ,ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ 10234568756 ΣΗΜΕΙΑ ΑΚΟΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΠΕΔΑ???

- Είτε την είδες χίπισσα,είτε εσύ και το ξυραφάκι δεν έχετε και την καλύτερη σχέση,πάντως η τριχοφυΐα στην ευαίσθητη περιοχή σου και όχι μόνο σχηματίζει θαμνάκια ολόκληρα.ΞΥΡΙΣΟΥ ΡΕ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?ΝΑ ΦΤΥΝΩ ΜΟΥΝΟΤΡΙΧΕΣ?

- Αυτες οι ατάκες σου..με ξενερώνουν!!Υπάρχουν γυναίκες που το μπλα μπλα τό 'χουν και άλλες που δεν τό 'χουν.Αν ανήκεις στη 2η κατηγορία φάε μια mentos και σκάσε!!

- (Έπειτα απο εισήγηση της δεσποινίδος Ειρήνης Λορεντζάτου)Το κάνουμε στα τεσσερα.Αλλά επειδή η σχέση σου με τη γυμναστική είναι ανύπαρκτη και τα πατσά ήδη έχουν αρχίσει και κρεμάνε,έχεις κάνει μια καμπούρα σαν του Κουασιμόδου!Βρε ανέραστο πλάσμα,δεν σου είπε κανείς πώς σε αυτή τη στάση πρέπει να σπάς τη μέση?Ούστ απο δώ τεμπέλα,που μου θές και σέξ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου