Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Να ξεκινήσει με το δεξί θέλει ο Ολυμπιακός



Βασικός θα ξεκινήσει ο Ουρτάδο 

Με θετικό τρόπο θέλουν να ξεκινήσουν στον Ολυμπιακού τη πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, με τους «ερυθρολεύκους» να δοκιμάζονται στο Καυταντζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή (20:30, Novasports1). 

Οι Πειραιώτες επιθυμούν να εκμεταλλευτούν το χθεσινό στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο με την Ξάνθη (1-1) και να μπουν από την αρχή δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δοκιμάζεται στο «Καυταντζόγλειο Στάδιο» κόντρα στο αξιόμαχο σύνολο Ηρακλή και επιθυμεί να αποδράσει από τη Θεσσαλονίκη με το πολυπόθητο τρίποντο.

«Να παίξουμε σοβαρά και με μυαλό»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε στους παίκτες του για το σημερινό ματς και τόνισε μεταξύ άλλων «θέλω να παίξουμε με σοβαρότητα και μυαλό. Να είμαστε έξυπνοι μέσα στο γήπεδο. Αν παίξουμε με μυαλό και τους πιέσουμε ψηλά, θα πάρουμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά ο Βαλβέρδε και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να ασχοληθείτε σε καμία περίπτωση με τον διαιτητή. Καμία διαμαρτυρία ό,τι κι αν γίνει, το μυαλό σας να είναι μόνο στο παιχνίδι».

Με Μοισές βασικό

Στα της ενδεκάδας ο «Τσιγκούρι» θα χρησιμοποιήσει ενδεκάδα που θα αποτελείται από τους:
Νικοπολίδη, Τοροσίδη, Μοντέστο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Χολέμπας, Μοϊσές, Ντουντού, Ριέρα, Ρόμενταλ, Ιμπαγάσα και Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Φουστέρ, Φετφατζίδης , Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης και Μιραλάς. Εκτός έμειναν οι Όσκαρ, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Μέγιερι, Νέμεθ, Ζαϊρί, Βαλεριάνος και Νίκος Παπαδόπουλος

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου