Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Οι πιο σέξι άνδρες του 2010

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/22498.jpg

Το αγαπημένο θέμα των γυναικών... οι άνδρες. Ιδίως όταν πρόκειται για γοητευτικούς, ελκυστικούς και αγαπημένους αστέρες του Χόλιγουντ... Το περιοδικό Glamour παρουσίασε τη λίστα με τους πιο σέξι διάσημους της χρονιάς όπως διαμορφώθηκε από τις αναγνώστριές του. Η κορυφαία δεκάδα είναι εδώ.

Βρικόλακας- Λυκάνθρωπος, σημειώσατε 1-0! Ο Robert Pattinsonκαταλαμβάνει πανηγυρικά την κορυφή ενώ κοιτάζει αφ’ υψηλού τον νεαρό λυκάνθρωπο Taylor Lautner. H τριάδα ολοκληρώνεται μ' έναν ακόμη σέξι ηθοποιό, τον Ian Somerhalder, γνωστό από τη συμμετοχή του στη σειρά Lost.

 

Στην 4η και 5η θέση το Twilight καλά κρατεί. Το ίδιο και το cast του. Τέταρτη θέση για τον Xavier Samuel, πέμπτη για τον Kellan Lutz. Από το τοπ 10 δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και ο 47χρονος Johnny Depp, ο οποίος πατά γερά στην 6η θέση, αφήνοντας 2 σκαλοπάτια πίσω – στην όγδοη - τον αγαπημένο μας... Λεωνίδα, Gerard Butler.

 

Η λίστα χρόνια δεν κοιτά, αφού ο μόλις 16 ετών Justin Bieber φιγουράρει περήφανα στην 7η θέση. Στην ένατη θέση βρίσκεται ο ηθοποιός του Star Wars Hayden Christensen.

Παρ’ ολίγον εκτός δεκάδας ο Channing Tatum, πρωταγωνιστής του «Step up» αλλά τι να πουν και άλλοι σπουδαίοι και τρανοί όπως ο George Clooney, o Daniel Graig και ο Βrad Pitt που βρέθηκαν να παραδέρνουν στην 35η, την 34η και την 33η θέση αντίστοιχα.

Σε λίγο καλύτερη μοίρα ο Βραζιλιάνος άσος του ποδοσφαίρου Christiano Ronaldo, ο Justin Timberlake και ο Ryan Reynolds που καταλαμβάνουν αντίστοιχα τη 15η, τη 14η και τη 13η θέση.

Εντός 20άδας και οι Jake Gyllenhaal και Ashton Kutcher, αλλά και μεγάλη απογοήτευση για τον David Beckham (21η θέση) που έφτασε πολύ κοντά στην πηγή, δεν ήπιε όμως νερό.
Παρ’ ολίγον στη δεκάδα και ο 33χρονος Οrlando Bloom, αλλά τι να πει κάποιος όταν άλλοι και άλλοι διαχρονικοί γόηδες, όπως ο Ewan Mc Gregor, βρίσκονται κυριολεκτικά στον πάτο (50ή θέση!).
Filokseno**
 Πηγή:24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου