Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

«Θα μείνει ο Σισέ»

 

Αισιόδοξος για την παραμονή του Γάλλου ο Αντωνιάδης

Ο Αντώνης Αντωνιάδης μίλησε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού και μεταξύ άλλων ανέφερε πως θεωρεί ότι ο Σισέ θα μείνει. Στην εκδήλωση βρέθηκαν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού όπως οι Σισέ και ο Τζόρβας, ο προεδρέυων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Γόντικας αλλά και αρκετοί παλαίμαχοι άσσοι. Οι Βασίλης Κωνσταντίνου, Τάκης Οικονομόπουλος, Τάκης Λουκανίδης έκαναν με τη σειρά τους δηλώσεις όπως και η βουλευτής Λιάνα Κανέλη.«Εγώ νομίζω ότι θα μείνει και πρέπει να μείνει γιατί ο κόσμος τον αγάπησε και εκείνος έχει προσφέρει και δίνει στοιχεία ηγέτη» ήταν τα λόγια του Αντωνιάδη.

Στη συνέχεια ο παλαίμαχος άσσος μίλησε για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Νομίζω, ότι ο Φερέιρα πρέπει να μείνει. Η εικόνα μέχρι στιγμής είναι θετική, αλλά το αν θα μείνει είναι θέμα αποκλειστικά της διοίκησης. Πρέπει να γίνει όμως το γρηγορότερο γιατί ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος και ο Παναθηναϊκός πρέπει να αλλάξει σελίδα».

Και συνέχισε: «Το θέμα τίτλος έχει τελειώσει και είναι ευκαιρία να ανασυνταχθεί η ομάδα διοικητικά σε μια μόνιμη κατάσταση και θα πρέπει να κοιτάξουν τις προτεραιότητές τους, καθώς από τώρα πρέπει να αρχίσει ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς. Αυτή τη στιγμή των πρώτο λόγο τον έχει ο μεγαλομέτοχος που είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και θα πρέπει να κάνει κάποια κίνηση ή να βγει μπροστά ο ίδιος ή κάτι άλλο ώστε για να προχωρήσει ο προγραμματισμός». 

 
Filokseno**
Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου