Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Το πιο προηγμένο τεχνολογικά running παπούτσι



ΔΕΙΤΕ: Η επιλογή των κορυφαίων αθλητών του κόσμου

Δύο από τους σημαντικότερους αθλητές παγκοσμίως, ο κορυφαίος πιλότος της Formula 1 Lewis Hamilton και ο βραβευμένος ως o καλύτερος διεθνής τερματοφύλακας Iker Casillas, επιλέγουν το πιο προηγμένο τεχνολογικά running παπούτσι από τη Reebok, το Zigtech για περισσότερη ενέργεια στην προσωπική τους προπόνηση και πρωταγωνιστούν στη νέα διεθνή τηλεοπτική καμπάνια, που θα προβληθεί και στην Ελλάδα σε λίγες ημέρες. 

Το Zigtech, με τη χαρακτηριστική zig zag σόλα, παρουσιάστηκε από τη Reebok για πρώτη φορά το 2010. Φέτος, για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011, κυκλοφορεί σε νέους χρωματικούς συνδυασμούς. 

Η πρωτοποριακή τεχνολογία μεταφοράς ενέργειας και απορρόφησης των κραδασμών που διαθέτει, βοηθά πρακτικά όσους αθλούνται να διατηρούν την ενέργειά τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης και να αυξάνουν την απόδοσή τους, χωρίς να καταπονούν τους μύες τους. 

Η ελαφριά, μαλακή zig zag σόλα το κάνει όχι μόνο να ξεχωρίζει στιλιστικά, αλλά βοηθά ώστε η ενέργεια να μεταφέρεται κατά μήκος του ποδιού -απορροφώντας την πίεση που δέχεται- και δίνοντας μεγαλύτερη ώθηση σε κάθε βήμα!

Η τεχνολογία Zigtech δε βρίσκει εφαρμογή μόνο στα αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο, αλλά και σε ειδικά παπούτσια για μπάσκετ, τα ZigSlash, καθώς και σε μια ολοκληρωμένη σειρά ρούχων για άσκηση, που κατασκευάζονται από ίνες Celliant ώστε να αυξάνουν τα επίπεδα οξυγόνου του οργανισμού, παρέχοντας περισσότερη ενέργεια. 





Και η star του Hollywood Eva Mendes ενώνει τις δυνάμεις της με τη Reebok και γίνεται πρέσβειρα του EasyTone! Επιλέγει EasyTone για την καθημερινή της τόνωση και άθληση. 

Είναι η πρώτη που δοκίμασε τα υποδήματα και τα ρούχα EasyTone άνοιξη/καλοκαίρι 2011 της Reebok, ενώ θα παρουσιάζει τη συλλογή ρούχων και τα παπούτσια EasyTone παγκοσμίως. 

Η κορυφαία ηθοποιός του Holywood επιλέγει ρούχα και παπούτσια EasyTone που τη βοηθούν να διατηρείται σε καταπληκτική φόρμα, καθώς τονώνουν τα πόδια, τους γλουτούς και το πάνω μέρος του σώματος, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να ασχολείται με τις καθημερινές της δραστηριότητες.


Filokseno**
 Πηγή: NewsBeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου