Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Μεταγραφικός «οργασμός» στο λιμάνι



Ετοιμάζει «βόμβα» Καλού ο Ολυμπιακός

Πολλά «επεισόδια» έχουν γραφτεί – και θα γραφτούν – για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού, ο οποίος σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν και το Τσάμπιονς Λίγκ, επομένως την ενίσχυσή του.

Μπορεί ο Βαλβέρδε να τονίζει στους παίκτες του ότι θέλει σοβαρότητα γιατί το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, αλλά η διαφορά που έχει από τους διώκτες του επιβάλλει να αρχίσει ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς...Ο Βάσκος τεχνικός, ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάει, είναι το εύκολο γκολ. Με δεδομένο ότι ο μόνος καθαρόαιμος φορ της ομάδας είναι ο Πάντελιτς, ένας παίκτης που δεν διακρίνεται για την ταχύτητά του και που βρίσκεται σε ηλικία που τα αντανακλαστικά του μειώνονται… δεν μπορεί παρά να ψάχνει να ενισχυθεί στην επίθεση.

Οι υπόλοιποι παίκτες στην «αιχμή» της ομάδας του είναι ο Μιραλλάς, του οποίου το θέμα δεν έχει τελεσιδικήσει, αλλά και δεν είναι φορ περιοχής, και ο Τζιμπούρ ο οποίος ακόμη κι αν μείνει είναι επίσης περιφερειακός επιθετικός. Μένει λοιπόν μόνο ο Μήτρογλου που αναμένεται να επιστρέψει στο Λιμάνι μετά το δανεισμό του στον Πανιώνιο.

Από εκεί και πέρα, γίνεται κυριολεκτικά «χαμός». Με εξαίρεση τους διεθνείς Τοροσίδη – Παπαδόπουλο, τους οποίους ο Ολυμπιακός θέλει να δέσει με βελτιωμένες αποδοχές, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Ο Ραούλ Μπράβο μένει ελεύθερος, και αν δεν συμφωνήσει να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Ζαϊρί μένει επίσης ελεύθερος. Στην περίπτωσή του όμως το θέμα δεν είναι οικονομικό, αλλά με την έλευση του Χαβίτο και την διαφαινόμενη «φυγή» Ρόμενταλ όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Ελέω Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός ψάχνει να βρει για το δεξί φτερό του έναν… Γκαλέτι

Όσο για το κέντρο… ο Ντουντού δεν θα πρέπει να αισθάνεται και τόσο ασφαλής, καθώς δεν αποδίδει τα αναμενόμενα και τη φετινή σεζόν (πάλι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς), όμως παρά το… εύθραυστο της υπόθεσής του, ο προπονητής των ερυθρολεύκων δείχνει να τον εκτιμά και να τον πιστεύει.

Για τον χώρο της μεσαίας γραμμής όμως η λίστα είναι… ατελείωτη. Διακαής πόθος ο Κολομβιανός Σάντσες της Βαλενσιέν, τον οποίο οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να αποκτήσουν τον Ιανουάριο, που όμως ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας άφησε ορθάνοιχτο το παράθυρο μετακίνησής του το καλοκαίρι, ενώ και ο παίκτης δείχνει (με δηλώσεις του) θετικός. Έχουν προταθεί όμως αρκετά σημαντικά ονόματα τον τελευταίο καιρό, όπως ο Κάλστρομ της Λιόν, οι Ζοκορά και Ρόμαρικ της Σεβίλλης (αλλά και ο … απλησίαστος Φαμπιάνο), ο Νεκουνάμ της Οσασούνα και ο Αμαλφιντανό της Λοριάν.

Ο τελευταίος είχε επίσης ακουστεί τον Ιανουάριο και φαίνεται πως είναι μία καλή και – μέχρι πρότινος – εφικτή λύση, όπως και του Σάντσες. Ο 25χρονος Γάλλος πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν, έχοντας 25 συμμετοχές σε 25 παιχνίδια της ομάδας του, όλα βασικός και 90λεπτα, ενώ έχει σκοράρει τρεις φορές.

Το τελευταίο «μπαμ» στο φαξ του Ολυμπιακού έγινε με το όνομα του Σάλομον Καλού της Τσέλσι, όπου οι ερυθρόλευκοι έστειλαν απάντηση ότι τους ενδιαφέρει. Αν μη τι άλλο, αυτό δείχνει τη διάθεση του Ολυμπιακού να κάνει την υπέρβαση και αυτό το καλοκαίρι. Βέβαια, μία τέτοια μεταγραφή δεν είναι και ότι πιο εύκολο, όμως η ενημέρωση που έχει ο Ολυμπιακός είναι ότι ο σούπερ σταρ των Λονδρέζων το συζητάει και πως οι Μπλέ αξιώνουν 8 εκ. ευρώ για την παραχώρησή του. Ποσό όχι μικρό, αλλά για έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή… μόνο απαγορευτικό δεν είναι. Αντίζηλος, από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, είναι μόνο η Φενέρμπαχτσε.

Πηγή: gazzetta.gr

Filokseno** 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου