Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Για το 2015 πάει το επόμενο Xbox;


Η συζήτηση για το επόμενο Xbox, όπως και ότι κι αν είναι αυτό, έχει φουντώσει τον τελευταίο καιρό. Πρόσφατα μάθαμε ότι η Microsoft φέρνει ειδικούς προκειμένου να αρχίσει ο σχεδιασμός του συστήματος νέας γενιάς. Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι ο designer Ben Peterson, ο οποίος στο site του αποκαλύπτει τη συνεργασία του με τη Microsoft, με στόχο την «εξέταση μελλοντικών εμπειριών και hardware για το 2015».
Μάλιστα, έχει ανεβάσει και μια σχετική εικόνα, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Δεν δείχνει κάτι το ιδιαίτερο, αλλά πιθανολογείται ότι έχει σχέση με το νέο hardware, απεικονίζοντας ίσως μια βάση και μια συσκευή σαν το Kinect. Όπως και να ‘χει, η είδηση εδώ -αν φυσικά ισχύουν όλα αυτά- είναι η πρόθεση της Microsoft να βγάλει το νέο Xbox το 2015, πολύ αργότερα από ότι περιμέναμε. Προσωπικά ελπίζω να βγει νωρίτερα, αφού ναι μεν η τωρινή γενιά έχει ψωμί, αλλά όχι τόσο ψωμί.


Filokseno** 
 Πηγή: http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?623264-%C3%E9%E1-%F4%EF-2015-%F0%DC%E5%E9-%F4%EF-%E5%F0%FC%EC%E5%ED%EF-Xbox
 www.filokseno.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου