Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκέψεις για Σωκράτη!

Στον Ολυμπιακό θέλουν να δημιουργήσουν μια αμιγώς ελληνική άμυνα με την... απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και η Μίλαν συζητά τόσο για μεταγραφή όσο και για δανεισμό του νεαρού.

Το γεγονός ότι ο Όλαφ Μέλμπεργκ διανύει την τελευταία του χρονιά στον Ολυμπιακό και η μεγάλη του ηλικία έχουν βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι θεωρούν ότι το ιδανικό σενάριο θα ήταν να αποκτηθεί ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που «δένει» εξαιρετικά με τον Αβραάμ στους αγώνες της Εθνικής.

Παρόλο που πριν από λίγο καιρό αυτά τα σενάρια ήταν απαγορευτικά, το γεγονός ότι ο νεαρός δεν αγωνίζεται στη Μίλαν μπορεί να ανοίξει τον δρόμο, καθώς οι Ροσονέρι δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο δανεισμού του, κάτι που θέλει και ο ίδιος για να παίρνει παιχνίδια.

Το ενδεχόμενο της πώλησής του δεν αποκλείεται, παρόλο που υπάρχουν άνθρωποι στο Μιλάνο που πιστεύουν στον νεαρό άσο, αλλά το γεγονός ότι αποκτήθηκε με 4,5 εκατομμύρια από την Τζένοα σημαίνει ότι οι Ροσονέρι θα απαιτήσουν τουλάχιστον τα λεφτά που δαπάνησαν για την απόκτησή του.

Εάν ο Ολυμπιακός βρει τη λύση με τη Μίλαν τότε θα πρέπει να πληρώσει και ένα σεβαστό ποσό και στον Παπασταθόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με τον Πρωταθλητή αμείβεται με 1,2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Filokseno** 
 Πηγή: http://24wro.blogspot.com/2011/04/blog-post_3144.html
 www.filokseno.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου