Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Κάντε τον Google Chrome ακόμα γρηγορότερο ενεργοποιώντας το Chrome Instant

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το βασικό selling point του Google Chrome είναι το πόσο γρηγορότερος είναι από τον ανταγωνισμό. Υπάρχει όμως ένα χαρακτηριστικό στον Chrome που, ενεργοποιώντας το, τον κάνει ακόμα γρηγορότερο στη χρήση.

Το μέλλον του παγκόσμιου ιστού φαίνεται να είναι instant, αν κρίνουμε τόσο από τη ζωντανή αναζήτηση του Google (που αρχίζει και εμφανίζει αποτελέσματα καθώς πληκτρολογούμε) μέχρι διάφορες άλλες Instant υπηρεσίες (τις οποίες παρουσιάσαμε αναλυτικά εδώ).
Τώρα, η Google που τα ξεκίνησε όλα φέρνει το instant και στον browser της. Ενεργοποιώντας την αντίστοιχη επιλογή στον Chrome,
μόλις αρχίζετε να γράφετε ένα url στη μπάρα διευθύνσεων, o browser αρχίζει να φορτώνει τη σελίδα χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε enter, έτσι ώστε μέχρι να τελειώσετε την πληκτρολόγηση να έχει ήδη φορτώσει ένα μέρος της σελίδας.
Για να ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή, γράψτε στη μπάρα διευθύνσεων chrome://settings/browser και πατήστε enter. Στη συνέχεια τσεκάρετε το enable instant for faster searching and browsing και είστε έτοιμοι!


Filokseno** 
Πηγή:  
www.pcsteps.gr
www.secnews.gr/archives/12030


www.filokseno.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου