Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΝΗΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Άρση βίζας μέσω… ΑΕΚ



Να επιστρέψει στην Τουρκία κάλεσε την ΑΕΚ ο πρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Μαχμούτ Όζγκενερ, όχι χωρίς κρυφές σκέψεις.Όπως είπε, η κιτρινόμαυρη ομάδα, που ιδρύθηκε στην Πόλη το 1924, πρέπει να έρθει να παίξει στο Πρωτάθλημα Τουρκίας , όπου ανήκει.


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κ. Πιλάβιος κινδυνεύει να πέσει στην παγίδα, καθώς δεν φάνηκε να αποκρυπτογραφεί το μήνυμα αυτής της νέας επίθεσης φιλίας, με αποτέλεσμα να δηλώσει ότι η συμμετοχή της ΑΕΚ θα συμβάλει στη διεύρυνση της φιλίας των δυο λαών. Το μόνο πρόβλημα κατά την άποψη του θα είναι η μετάβαση των χιλιάδων φιλάθλων της ΑΕΚ στους αγώνες της ομάδας τους.


Αλλά και γι’ αυτό έχει λύση ο κ. Νταβούτογλου που, όταν ενημερώθηκε για το θέμα, έσπευσε να το βάλει στην πραγματική του διάσταση: «Ήδη θέλουμε την άρση της βίζας με την Ελλάδα και αυτή θα είναι μια καλή ευκαιρία. Πρόκειται για μια κίνηση που έγινε με ώριμη σκέψη. Οι Έλληνες φίλαθλοι θα είναι ευπρόσδεκτοι στα γήπεδα μας».

Είναι σαφές ότι με πρόσχημα και με όχημα τις αθλητικές ανταλλαγές, η Άγκυρα θέλει να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να πειστεί η Αθήνα να προχωρήσει στην άρση της βίζας.

Filokseno** 
 Πηγή: http://www.elzoni.gr
 www.filokseno.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου