Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Έκανε 1.000 βιασμούς σε 22 χρόνια!


Στο «σκαμνί» κάθισε ο δράκος του Ντίσελντορφ, ο οποίος έκανε 1.000 βιασμούς μέσα σε 22 χρόνια.Ο 46χρονος μεταλλεργάτης, έχει ομολογήσει περισσότερες από 1.000 σεξουαλικές επιθέσεις, ομολογώντας στο δικαστήριο ότι «μισούσε τις έξυπνες γυναίκες και ήθελε να τις εξευτελίσει».


Συνήθεις «στόχοι» του γερμανού «δράκου» ήταν γυναίκες που ζούσαν μόνες τους. Αφού τις παρακολουθούσε για ώρες ή ακόμα και για μέρες ώστε να είναι σίγουρος ότι δεν μπορούν να ζητήσουν βοήθεια, χρησιμοποιούσε μια «τακτική» που είχε «δανειστεί» από την ταινία «Η Σιωπή των Αμνών»: προσποιούμενος ότι είχε σπάσει το χέρι του, χτυπούσε την πόρτα του θύματος, ζητώντας του να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, ώστε να της επιτεθεί με το που έμπαινε μέσα στο σπίτι.

Ο «δράκος», που είναι ένας οικογενειάρχης και πατέρας δυο παιδιών «υπεράνω πάσης υποψίας», παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων ότι μισούσε «τις έξυπνες γυναίκες, νιώθοντας μια ανάγκη να τις ταπεινώνει και να τις εξευτελίζει με κάθε μέσον, προκειμένου να τις εκδικηθεί».

Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε στο δικαστήριο, η ελλιπής του μόρφωσηπου δεν του επιτρέπει ούτε να γράφει ούτε να διαβάζει καλά, του προκάλεσε βαθιά διαταραχή προσωπικότητας,δημιουργώντας του την ανάγκη να «αυτοεπιβεβαιώνεται σεξουαλικά». Ο Γιόεργκ Π. που το όνομα του δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, προσπάθησε να αντιμετωπίσει την «αρρώστια του» κάνοντας πληρωμένο σεξ με ιερόδουλες, αλλά δεν βοηθήθηκε.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του οικογενειακών διακοπών, ξεγλιστρούσε ώστε να επιτεθεί σε ανύποπτες γυναίκες. Με τα χρόνια έγινε πιο απρόσεχτος, αφού έφευγε νύχτα από το σπίτι του, οπλισμένος με μαχαίρι και αυτοσχέδια νάιλον κάλτσα, μπαίνοντας στα σπίτια των θυμάτων, από παραβιασμένες πόρτες και παράθυρα.

Ο «δράκος», συνελήφθη τον περασμένο Μάρτιο μετά την ανακάλυψη της ταυτότητας του μέσω DNA, από τηλεοπτική εκπομπή. Η δίκη του, αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν το τέλος Οκτωβρίου, και αναμένεται να καταδικαστεί στη μέγιστη ποινή που προβλέπει η γερμανική νομοθεσία, δηλαδή 15 χρόνια κάθειρξης. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εισαχθεί και σε ψυχιατρική κλινική.


Filokseno**
 Πηγή: http://24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου