Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Έκανες την ανάγκη σου στο «Καμπ Νόου»;



...πρόστιμο!

Σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo», παίκτης του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5.000 ευρώ από την ΟΥΕΦΑ επειδή έκανε την... ανάγκη του στο τούνελ των αποδυτηρίων του «Καμπ Νόου».

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, αποφασίστηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ο παίκτης του «τριφυλλιού» να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο. Πιθανότητα ο ποδοσφαιριστής που έκανε τη φυσική του ανάγκη φέρεται να είναι κάποιος που είτε πέρασε ως αλλαγή είτε μπήκε στον αγωνιστικό χώρο τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Υπενθυμίζουμε τις αλλαγές των «πρασίνων»: στο 64' Καραγκούνης αντί Κατσουράνη, στο 70’ Λουίς Γκαρσία αντί Γκοβού, στο 80’ Νίνης αντί Λέτο.

Η «El Mundo Deportivo» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Προφανώς ο παίκτης όταν του ζητήθηκε εσπευσμένα από τον προπονητή του να περάσει στο γήπεδο, ένιωσε την ανάγκη να ανακουφιστεί, αποτέλεσμα της έντασης του αγώνα. Έτσι πήγε προς τα αποδυτήρια, τα οποία όμως ήταν κλειστά και λόγω προβλήματος στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του γηπέδου, αλλά και υπό την πίεση του χρόνου, έκανε εκεί την ανάγκη του».

Πηγή: gazzetta.gr

Filokseno**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου