Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Στο ΟΑΚΑ ο "γλυκούλης"

Ξέρουμε πως κοιτούσατε το ρολόι με αγωνία. Τέτοιο άγχος ούτε η Ελένη για την πρεμιέρα της δεν πρέπει να είχε! Μην αγχώνεστε άλλο, φτάσαμε. Έχουμε συγκλονιστικά νέα.

Η Καλομοίρα παντρεύτηκε κι έτσι δεν θα έχουμε άλλες συνέχειες στο σίριαλ, τύπου τι παπούτσια θα φορέσει στο γάμο, της κάνει το νυφικό, πώς πέρασε στο bachelor και τα λοιπά, η Τζούλια τσακώθηκε με τον μάνατζερ της και ίσως να μην δούμε άλλη τσόντα και ο Λαζαράκος… Τι??? Τι ο Λαζαράκος??? Επειδή είναι όλο νεύρα και αντίδραση, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε μαζί του. Προφανώς το έλυσε το πρόβλημά του και μετά όλα καλά. Αμ, δε…
 Με τι θα ασχοληθούμε, όμως? Ε, τέτοιο Σαββατοκύριακο που ήταν λέμε να το γυρίσουμε στο ποδόσφαιρο σήμερα. Έμαθε η Λόλα ότι έφυγε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από την ΑΕΚ. Κρίμα, βρε παιδάκι μου και είχε μεγαλώσει με την αφίσα του πάνω από τον κρεβάτι της. Αφού αν δεν ήθελε τόσο πολύ τον Λαζαράκο, θα είχε κάνει κονέ με τον Ντούσαν!

Λάκης, ο… βαζελούλης!

Είναι σίγουρο ότι αναπολείτε εκείνες τις όμορφες Δευτέρας, που βλέπαμε πότε την Έλενα Φάκου και πότε τη Σάσα Μπάστα και τους φίλους της να βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για τα μάτια του Παναγιώτη Ταχτσίδη. Κι εμείς το έχουμε πιθυμήσει, αλλά δεν θα τα βάψουμε και μαύρα. Παρότι αδυνατίζουν, δεν μας ταιριάζει και τόσο το χρώμα.  Η αφετηρία μας για τη σημερινή μέρα, αφού δεν μπορεί να είναι ο Λαζαράκος ο γλυκούλης, θα είναι ο Λάκης! Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε το Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο και παρακολούθησε τον Παναθηναϊκό να κερδίζει τον Πανιώνιο.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν παρέα με τον συνάδελφό του, τον οποίο να μας συγχωράτε, αλλά επειδή είμαστε λίγο καιρό στο χώρο, δεν γνωρίζουμε το όνομά του. Καλός ηθοποιός, πάντως, εκπληκτικός. Απλά, μας διαφεύγει λίγο το «πώς τον λένε, πώς τον λένε μωρέ??». Εκτός από το ΟΑΚΑ, εξέχουσες παρουσίες είχαμε και στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Θυμάστε καθόλου τι καιρό είχε το Σάββατο??? Ε, ούτε τα κορίτσια στο φωτορεπορτάζ μας πρέπει να το πήραν και πολύ χαμπάρι…

Οι εξομολογήσεις του «Ελέ»!

Το Σάββατο, λοιπόν, είχαμε πλημμυρίσει, αλλά την Κυριακή όλα τέλεια! Η Λόλα σηκώθηκε πρωί-πρωί να πάρει εφημερίδες, αλλά δεν βρήκε πουθενά τον Λαζαράκο. Τζάμπα τα λεφτά που ξόδεψε. Τουλάχιστον, όμως, βρήκε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος μίλησε στη «Realnews» και όπως καταλαβαίνεται είχε κι άλλα ενδιαφέροντα θέματα, εκτός από τα αθλητικά που τα διαβάσατε χθες.

«Δεν είμαι ορκισμένος εργένης, είμαι απλά ενάντια στους θεσμούς που μας έχουν επιβάλλει. Ο θεσμός του γάμου δεν μου λέει τίποτα», είπε για το αν σκοπεύει να παντρευτεί και ακολούθως αναφέρθηκε στο αγαπημένο του θέμα, που είναι η κόρη του. «Με έκανε πιο σοφό. Η Ιωάννα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αυτοβελτίωσή μου», ήταν τα κυριότερα λόγια του, ενώ πρόσθεσε πως και οι δύο μαθαίνουν ο ένας από τον άλλο.

Η Σάρα στη Θεσσαλονίκη!

Αφήνουμε τον Έλληνα γκολκίπερ για το κορίτσι του Ισπανού. Στην ίδια εφημερίδα, που όπως καταλαβαίνετε τα βγάζει τα λεφτά της, υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς πέρασε η Σάρα Καρμπονέρο στη Θεσσαλονίκη. Όχι σήμερα δεν θέλουμε να φάμε καρμπονάρα, όλο και κάτι καλύτερο θα φτιάξουμε. «Οι Έλληνες είναι πολύ ενθουσιώδεις και η χώρα πολύ όμορφη», δήλωσε στην εφημερίδα και φαίνεται πως ένα 24ωρο της ήταν αρκετό για να το διαπιστώσει.

Κάτι άλλο που θέλησε να διαπιστώσει μόνη της ήταν οι βιτρίνες των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη, αφού το πρωινό του αγώνα εκμεταλλεύτηκε τον λίγο κενό της χρόνο για να κάνει window shopping. Όπου πήγαινε, μάλιστα, συνοδευόταν από την μακιγιέζ της, έτσι για να καταλάβουμε εμείς οι δύσμοιρες ότι προς τα κάλλη τι είναι ο πόνος και λίγο… make up!

Είδατε πόσο γρήγορα πέρασε η ώρα πάλι, ε??? Άντε σιγά-σιγά να συνεχίζουμε όλοι τη μέρα μας. Είναι ωραία έξω, έχει ήλιο και όσο ακόμα κρατάει ας τον ευχαριστιόμαστε. Πωπω... Καλά, δεν πέρασαν πέντε λεπτά που το έγραψα και συννέφιασε!!! Τέτοια γκαντεμιά, ούτε με τον Λαζαράκο δεν την έχω! Τέλος πάντων, η Λόλα σήμερα θα το γυρίσει λίγο στο λαϊκό ποπ, αν πέτυχα σωστά την κατηγορία, γιατί άκουσε το Σάββατο μια Πέγκυ από τα παλιά και της άρεσε! Κι επειδή είναι και περίεργο παιδί, δεν ήθελε και πολύ!



Filokseno** Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου