Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Τα νέα ρεκόρ Γκίνες

Ο πιο κοντός άντρας





Ο Έντουαρντ Νίνο Ερνάντεζ, 24 ετών, φωτογραφίζεται με ένα Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες στο σπίτι του, στη Μπογκοτά της Κολομβίας. Ο Νίνο, είναι κι επίσημα ο πιο κοντός άνθρωπος του κόσμου, μιας και το ύψος του δεν ξεπερνά τα 70 εκατοστά.


Η μεγαλύτερη σοκολάτα



Η μεγαλύτερη σοκολάτα κατασκευάστηκε στην Αρμενία μέσα στον Σεπτέμβριο του 2010. Είναι μαύρη σοκολάτα και ζυγίζει 4 τόνους και 410 κιλά.

Ο σκύλος με τη μακρύτερη γλώσσα



Ο Πάγκι είναι ένα 10χρονο Πεκινουά από το Τέξας, ο οποίος τυχαίνει να είναι και ο σκύλος με τη μακρύτερη γλώσσα. Η γλώσσα του Πάγκι φτάνει τα 11,43 εκατοστά, και είναι περίπου όσο μακριά όσο το σώμα του. Η Μπέκι Στάνφορντ, ιδιοκτήτρια του Πάγκι, τον βρήκε εγκαταλειμμένο και τον κράτησε. Σήμερα λέει: "Όσοι συναντούν τον Πάγκι δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Τους αρέσει όμως, η μοναδική του εμφάνιση".

Ο ταχύτερος υπολογιστής



Αν ποτέ απογοητευτείτε από την απόδοση του υπολογιστή σας, υπάρχει μία πολύ δραστική λύση. Είναι ο υπερυπολογιστής της φωτογραφίας, γνωστός ως Τζάγκουαρ, τον οποίο είναι τυχερό να έχει στην κατοχή του το Εθνικό Εργαστήριο Ενέργειας του Όουκ Ριτζ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι ο ταχύτερος υπολογιστής του κόσμου με ταχύτητες που αγγίζουν τα 1759 πεταφλόπ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου