Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Βραδιά Champions League

Μετά απο δύο εβδομαδες μια ακόμη ευρωπαική βραδιά έφτασε καθώς σήμερα διεξάγονται οι 8 πρώτοι αγώνες της 2ης αγωνιστικής των ομίλων.
Με 8 αγώνες ανοίγει η αυλαία της 2ης... αγωνιστικής και σίγουρα αυτές που ξεχωρίζουν ειναι οι αναμετρησείς ανάμεσα σε Άγιαξ - Μίλαν, Οσέρ - Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι - Μαρσέιγ.
Στη μοναδική αναμέτρηση που θα αρχίσει στις 19.30 ώρα Ελλάδας η Σπαρτάκ θα φιλοξενήσει την Ζίλινα στη Μόσχα με τους Ρώσους να μετρούν ήδη μια νίκη κόντρα στη Μαρσειγ και οι Σλοβάκοι μια ήττα απο την Τσέλσι μέσα στην έδρα τους. Στην άλλη αναμέτρηση του 5ου ομίλου η Τσέλσι θα υπεδεχτεί την Μαρσέιγ στο Λονδίνο.

Στον 6ο όμιλο η Βασιλεία θα ''παλέψει'' με την Μπάγερν για εναν άσσο που οι Ελβετοί τον θέλουν πάρα πολύ και η Ρόμα που στην πρεμιέρα ηττήθηκε από τη Μπάγερν με 2-0 θα φιλοξενήσει την Κλούζ με τους Ιταλούς να θέλουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη και τους Ρουμάνους το 2 στα 2.

Στον πιο καυτό όμιλο της διοργάνωσης η Οσέρ θα φιλοξενίσει την Ρεάλ του Ζοσέ Μουρίνιο και η Μίλαν θα φιλοξενηθεί στο Άμστερνταμ με τον Άγιαξ να θέλει οπωσδήποτε την νίκη στην έδρα του για έναν πιο εύκολο δρόμο πρός στους «16» της διοργάνωσης.
Και τέλος στα παιχνίδια του 8ου ομίλου η Παρτίζαν περιμένει στο Βελιγράδι την Άρσεναλ που έρχεται απο μια νίκη με 6-0 κόντρα στην Μπράγκα η οποια θα αντιμετωπισει την Σαχταρ. Οι Πορτογάλοι που έρχονται απο ενα τόσο βαρά σκορ θα παίξουν οχι μόνο για του 3 βαθμούς της νίκης αλλα και για να βρούν τα πατήματα και μια καλή ψυχολογία για τους επμενους αγώνες των ομιλων.


Filokseno**
 Πηγή:24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου