Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Μπάχαλο με τα χαλασμένα φανάρια



Επί ποδός δεκάδες τροχονόμοι

Ένα μπάχαλο επικρατεί σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής, καθώς δεκάδες φωτεινοί σηματοδότες έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, φέρνοντας σε απόγνωση τους οδηγούς που καλούνται να κοντρολάρουν τα οχήματά τους στους πλημμυρισμένους δρόμους. Όπως υπολογίζεται, συνολικά 55 φανάρια έχουν χαλάσει μέχρι στιγμής στο λεκανοπέδιο. 

Την κατάσταση προσπαθούν να σώσουν οι τροχονόμοι, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία προκειμένου να ρυθμίσουν την κυκλοφορία. 

Συγκεκριμένα, έχουν τοποθετηθεί τροχονόμοι σε μόνιμη βάση στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του ΚΑΤ, στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψους του Γενικού Κρατικού, στη διασταύρωση Κηφισίας και Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι, στη διασταύρωση Καραμανλή και Βασιλέως Παύλου στη Βούλα, καθώς και στην διασταύρωση Καραμανλή και Ζέπου στην ίδια περιοχή, Ελευθερίου Βενιζέλους και Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα, Πειραιώς και Χρυσ. Σμύρνης στο Μοσχάτο, Κατεχάκη στο ύψος της Πολυτεχνειούπολης, Αχαρνών και Θήρας στην Κυψέλη και Πατησίων και Ιακωβάτων.

Το πρόβλημα έγινε πιο έντονο με τη βροχή όπου παρατηρήθηκαν προβλήματα και χρειάστηκε να τοποθετηθούν τροχονόμοι στα παρακάτω σημεία: Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή, στο Δάσος Χαϊδαρίου, Παπαδιαμαντοπούλου και Βασ.Σοφίας, Βασ.Κων/νου στο Καλλιμάρμαρο, Πατησίων στην πλατεία Κολιάτσου, και σε διάφορα σημεία στην παραλιακή Ποσειδώνος.

Κατά διαστήματα, η Τροχαία υποχρεώνεται να στέλνει τροχονόμους σε διάφορες διασταυρώσεις δευτερευούσης σημασίας, ενώ το βράδυ οι περισσότερες είτε κλείνουν με κώνους, είτε τοποθετούνται παλλόμενα φανάρια για να προειδοποιούν τους οδηγούς.

Filokseno**
 Πηγή: NewsBeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου