Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Το άγνωστο δράμα της Κέλλυς

Εζησε μια κόλαση, αλλά μέσα από αυτήν βγήκε πιο δυνατή... Τώρα έχοντας ανακτήσει πλέον τις δυνάμεις της διεκδικεί με αξιώσεις το τρόπαιο του «Next top model». Ενα ανείπωτο δράμα έζησε...

η Κέλλυ που τη βλέπουμε στο μοντελοριάλιτι του ΑΝΤ1. Ενα τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα το κορμί της να σημαδευτεί από εκατό και πλέον ράμματα. Η γλυκιά 19 Μαΐων κοπέλα υποβλήθηκε σε δύο ιδιαίτερα λεπτές πλαστικές επεμβάσεις και τώρα μέσα από το παιχνίδι του καναλιού του Αμαρουσίου επιχειρεί να πάρει σάρκα και οστά το όνειρό της: να γίνει το... next top model!

Η 19χρονη Κέλλυ τα τελευταία εννέα χρόνια πέρασε έναν Γολγοθά. Στην τρυφερή ηλικία των δέκα ετών είχε ένα τροχαίο με οδηγό τη μαμά της... Ενα τροχαίο που τη «σημάδεψε» ανεξίτηλα με περισσότερα από εκατό ράμματα στο δεξί πόδι της. Ενα τροχαίο που έγινε αιτία να μην την αφήνουν οι γονείς της να φοράει φούστες. Πλέον, μετά από δύο χειρουργεία, η Κέλλυ έχει συμβιβαστεί με την εικόνα του ποδιού της -τα σημάδια παραμένουν ορατά- και μέσα από το παιχνίδι του ΑΝΤ1 φλερτάρει με το μόντελινγκ.



Το κόμπλεξ που είχε με το πόδι της είναι πλέον παρελθόν. Σιγά-σιγά η Κέλλυ κατάφερε να ξεπεράσει κάθε της δισταγμό απέναντι στα μίνι, τα μαγιό και κυρίως απέναντι στους φωτογράφους. Ποζάρει όσο πιο άνετα μπορεί στον φακό και παλεύει για να κρατηθεί μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων.


Η φωτογραφία που σας παρουσιάζει σήμερα η «Εspresso» είναι ίσως η μοναδική στην οποία διακρίνονται τα σημάδια της Κέλλυς καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, σε όλες τις άλλες η παραγωγή φροντίζει να υπάρχει το αντίστοιχο ρετουσάρισμα προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Κάτι που έχει ανάγκη και η ίδια η διαγωνιζόμενη αφού όσο και αν έχει ξεπεράσει τη δερματική της παραμόρφωση, χαίρεται περισσότερο όταν βλέπει τις φωτογραφίες της χωρίς τα ανεξίτηλα σημάδια στο κορμί της.

Οσον αφορά την πορεία της στο ριάλιτι, έχει καταφέρει να κάνει αίσθηση. Δεν είναι από τις πιο ήσυχες, λέει ανοιχτά τη γνώμη της, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να διαπληκτίζεται έντονα με άλλες διαγωνιζόμενες. Ομηρικοί είναι οι τσακωμοί της με την Αλίκη - μάλιστα η Κέλλυ έχει προτείνει στην κριτική επιτροπή την αποχώρησή της.


Filokseno**
 Πηγή:24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου