Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Άνω κάτω ο... υπό πώληση Πανιώνιος

Η πρόθεση του Κωνσταντίνου Τσακίρη δεδομένη εδώ και καιρό. Δεδομένο και το ενδιαφέρον για ...την αγορά του Πανιωνίου από επιχειρηματίες, οι οποίοι μάλιστα μόνο άσχετοι δεν είναι με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Μόνο τυχαία δεν είναι και τα δημοσιεύματα για την πώληση της ΠΑΕ. Οι επαφές που έχει ο Κωνσταντίνος Τσακίρης με τους υποψήφιους αγοραστές είναι συνεχείς. Πρόκειται για επιχειρηματίες που συνδέονται με ομάδες της Superleague και της Fottballleague. Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα είναι και μεγαλομέτοχοι ή υπήρξαν.

Το «Τhe Player» γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις των συγκεκριμένων επαφών αν και νόημα να γραφτούν ονόματα θα έχει μόνος αν κάποιες από αυτές προχωρήσουν αρκετά. 

Το δεδομένο είναι ότι μετά από τέσσερα χρόνια στο τιμόνι του Πανιωνίου, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης φαίνεται έτοιμος να παραδώσει τα ηνία... Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday» ο νυν ιδιοκτήτης των «κυανέρυθρων» έχει έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με επιχειρηματία για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ και το μόνο που απομένει για να κλείσει το deal είναι να μπουν οι υπογραφές.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο επιχειρηματίας που είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει τα ηνία στον Πανιώνιο είναι άνθρωπος που συνδέεται με τον Μάκη Ψωμιάδη, με το ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών να έχει προκύψει εδώ και περίπου έναν μήνα και την κατ' αρχήν συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών να επιτυγχάνεται την Πέμπτη.
Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Ηλίας Λιανός, εξέφρασε την πρόθεσή του για παραίτηση όταν ενημερώθηκε για τις εξελίξεις, με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη να μην την κάνει αποδεκτή προκειμένου να μην διαταραχτεί το κλίμα στην ομάδα ενόψει της σημερινής κρίσημης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη.

Αυτή πάντως δεν είναι η μοναδική πρόταση που θα έχει στα χέρια του ο νυν ιδιοκτήτης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηλίας Λιανός και μία ομάδα επιχειρηματιών εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να «χτυπήσουν την πόρτα» του Κωνσταντίνου Τσακίρη για να κόψουν πρώτοι το νήμα και να πάρουν αυτοί στα χέρια τους την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Πληροφορίες του «Τhe Player» αναφέρουν ότι δύο ακόμη επιχειρηματίες που έμμεσα ή άμεσα έχουν αναμιχθεί στο παρελθόν με Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες, έχουν έρθει σε επαφή με τον Κωνσταντίνο τσακίρη.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι τι θα συμβεί στον σημερινό αγώνα με τον Ατρόμητο, στις 3.00. Η αντίδραση των οπαδών είναι πάντα σημαντική σε αυτές τις περιπτώσεις ενώ είναι δεδομένο ότι μετά το τέλος του αγώνα, τόσο ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, όσο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Λιανός θα πολιορκηθούν από τους δημοσιογράφους και ενδεχομένως τους φιλάθλους προκειμένου να μιλήσουν για τις επαφές τους.





 Filokseno**
 Πηγή:theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου