Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Καμπιονάτο : Απειλούν με απεργία οι Ιταλοί ποδοσφαιριστές

http://www.i-live.gr/wp-content/uploads/2010/11/news-campionato-podosfairistes-apergia.jpg

Όλα δείχνουν απεργία. Οι Ιταλοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο Καμπιονάτο, όπως όλα δείχνουν θα καταφύγουν... στη λύση της απεργίας μιας και η ιταλική λίγκα δεν αντιμετωπίζει με τη δέουσα σημασία τα αιτήματά τους. 
Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι ποδοσφαιριστές έλαβαν τη συγκεκριμένη απόφαση, καθώς δεν σημειώθηκε κάποια θετική εξέλιξη στις συζητήσεις που είχαν με τους εκπροσώπους της Serie A, όσον αφορά στα αιτήματά τους. 
Στην ανακοίνωσή τους οι ποδοσφαιριστές διευκρινίζουν ότι : «Θα περιμένουμε μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, όταν και θα ανακοινώσουν τις ημερομηνίες των απεργιών», κάτι που φανερώνει την επιθυμία τους να φτάσουν μέχρι τα άκρα, από τη στιγμή που δεν βλέπουν ανταπόκριση. 
Ο πρόεδρος της Ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Τζιανκάρλο Άμπετε, είχε το ρόλο του διαμεσολαβητή προκειμένου να υπάρξει μια ακόμη συζήτηση με θέμα τα έξι σοβαρά ζητήματα, που ήταν η αιτία για να οδηγηθούν σε ρήξη οι σχέσεις ποδοσφαιριστών και λίγκας. 
Οι επόμενες ημέρες θα καταδείξουν το τί μέλλει γενέσθαι αναφορικά με το εν λόγω θέμα και αν τελικά οι παίκτες αποφασίσουν να μην … πατήσουν χορτάρι.

Filokseno**
 Πηγή:24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου