Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Δεν πάει πουθενά, εδώ θα μείνει…

 

Μήνυμα-δέσμευση για Σισέ

Φαίνεται πως το σύνθημα «οέ οέ οέ, Τζιμπρίλ Σισέ» θα συνεχίσει να δονεί την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και του χρόνου! Την καλύτερη είδηση για τ' αυτιά όλων των φίλων του Παναθηναϊκού επιφύλασσαν χθες οι Γόντικας, Νίκας και Πολέμης, που στη συνάντησή τους με τους εκπροσώπους του Ενιαίου Φορέα, δεσμεύτηκαν ότι ο Γάλλος επιθετικός -αν δεν θελήσει ο ίδιος να φύγει το καλοκαίρι- δεν θα πάει πουθενά!
 «Ο Τζιμπρίλ δεν θα πάει πουθενά. Θα μείνει εδώ»! Αυτό ήταν το μήνυμα-δέσμευση των Δημήτρη Γόντικα και Γιώργου Νίκα προς τους εκπροσώπους του Ενιαίου Φορέα Συνδέσμων θ.13, στη χθεσινή συνάντησή τους στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ (παρουσία και του Λεωνίδα Πολέμη)!

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού»… έριξαν στο τραπέζι το όνομα του Γάλλου στράικερ, ζητώντας την παραμονή του και τον επόμενο χρόνο, με τη διοίκηση να απαντά ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και δεν χρειάζεται να προκαλείται αναταραχή: «Όλοι ξέρουμε ποιος είναι και τι σημαίνει για την ομάδα. Έχει συμβόλαιο και είναι άσκοπο να συζητάμε χωρίς να υπάρχει θέμα. Εφόσον ο Τζιμπρίλ θέλει να μείνει μαζί μας, δεν πρόκειται να πάει πουθενά! Και πιστεύουμε ότι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό. Αν, λοιπόν, θέλει να μείνει, θα μείνει! Δεν θα πάει πουθενά. Όπως κι αν είναι τα οικονομικά του συλλόγου…», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Το ραντεβού με τους οργανωμένους έγινε με πρωτοβουλία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και μέλους της διοικούσας επιτροπής, Γιώργου Νίκα και διήρκησε δύο ώρες. Στόχος της διοίκησης ήταν να ζητήσει τη δυναμική στήριξη του κόσμου χωρίς ακρότητες και τη διατήρηση της ηρεμίας στο γήπεδο, τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού έθιξαν χθες και το θέμα της παρουσίας τους στα εκτός έδρας ματς. «Θέλουμε να είμαστε κοντά στην ομάδα σε όλα τα γήπεδα», είπαν στη διοικούσα επιτροπή, η οποία απάντησε ότι θέλει τον κόσμο της ομάδας παντού, αλλά υπάρχει και το πρόβλημα με τη ΓΓΑ και την Αστυνομία. Αν δίνουν το O.K., η ΠΑΕ θα ζητάει ό,τι δικαιούται.

Πηγή: sport-fm.gr

Filokseno**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου