Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ιταλικές σειρήνες για Τζόρβα

 

Σαμπτόρια και Τζένοα ερίζουν για τον πορτιέρο του ΠΑΟ

Στο στόχαστρο συλλόγων από το Καμπιονάτο έχει μπει ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Τζόρβας σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι ο διεθνής τερματοφύλακας του Τριφυλλιού έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ιταλία. Φαίνεται, όμως, ότι πλέον τα πράγματα έχουν προχωρήσει πολύ περισσότερο από το φιλολογικόν του πράγματος...

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Goalnews», Σαμπντόρια και Τζένοα είναι αυτές που ενδιαφέρονται πιο ζωηρά για τον 27χρονο πορτιέρο και μάλιστα έχουν κάνει και τις απαραίτητες διερευνητικές επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα άνθρωπος της «Σαμπ» βρέθηκε το Σάββατο στο Φάληρο και τον παρακολούθησε στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Από τη δική του μεριά, ο Αλέξανδρος Τζόρβας παρουσιάζει θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του εκτός συνόρων, αλλά όπως έχει διαμηνύσει προς τις δύο ομάδες της Γένοβας, τον πρώτο λόγο σε ενδεχομένη μεταγραφή του έχει ο Παναθηναϊκός με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο. Κάτι που, πάντως, δεν αναμένεται να σταθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο καθώς οι πράσινοι δείχνουν διατεθειμένοι να συζητήσουν την πώλησή του έναντι ενός λογικού ποσού.

Filokseno**
Πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου