Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Μαρινάκης: Θα νικήσουμε, αλλά προσοχή στις προκλήσεις

http://www.theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2011/02/42872.jpg

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα είναι ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής...
της Superleague κόντρα στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην συνάντηση που είχε με εκπρόσωπους «Θύρα 7», ζητώντας τους «καυτή» ατμόσφαιρα, αλλά να είναι προσεκτικοί στις προκλήσεις που μπορεί να δεχθούν.


O πρόεδρος του Ολυμπιακού, ζήτησε από τους οπαδούς του πειραιώτικου συλλόγου να προσέξουν να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στο ματς με τους «πράσινους», λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν πρέπει να τσιμπήσουμε σε προκλήσεις». Όλοι γνωρίζουμε άλλωστε τους αγώνες κατά της βίας που δίνει καθημερινά ο πρόεδρος των πρωτοπόρων της Σούπερ Λίγκας.

«Είμαστε καλύτεροι και το δείχνουμε σε όλη την χρονιά. Πρέπει να θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Πάμε όλοι μαζί να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε συγκεντρωμένοι και θα κατεβούμε στο ντέρμπι, σαν να μην υπάρχει η διαφορά των 7 βαθμών. Σαν να είμαστε ισόβαθμοι» τόνισε στην συνέχεια και εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη.

Οι φίλαθλοι από την πλευρά τους του εγγυήθηκαν ότι θα κυλήσουν όλα ήρεμα. Η έγινε σε εξαιρετικό κλίμα σε αίθουσα του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης, κράτησε παραπάνω από μία ώρα και το παρών έδωσε και ο Γιάννης Μώραλης.


Filokseno** 
 Πηγή: theplayer.gr
 www.filokseno.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου