Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Φεύγει και ο Ζιλμπέρτο από τον ΠΑΟ

 

Τέλος εποχής για τον Βραζιλιάνο στην Ελλάδα και το «τριφύλλι»

Την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο καλοκαίρι προανήγγειλε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, μέσω της ιστοσελίδας «globoesporte» και λίγες μέρες μετά την δήλωση του Σισέ που επίσης εξέφρασε την επιθυμία να φύγει. Ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε ότι νιώθει πως έχει κλείσει τον κύκλο του στους «πράσινους» ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει πλέον ούτε από τον ίδιο αλλά ούτε από την διοίκηση του τριφυλλιού διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας.Παράλληλα, αναφέρθηκε εκτενώς στα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη το περασμένο Σάββατο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και στα φαινόμενα ρατσισμού με αποδέκτη τον ίδιο αλλά και τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζιλμπέρτο.

Για το ντέρμπι και τα επεισόδια: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στην Ελλάδα κάτι τόσο λυπηρό, έχει συμβεί και άλλες φορές. Όταν συμβαίνει με εμένα δεν δίνω πολύ σημασία. Δεν θα κάτσω να ακούσω ένα μάτσο ηλίθιους. Τους αγνοώ. Αλλά ο Σισέ είναι πιο οξύθυμος. Πάνω στην ένταση, αυτοί οι ηλίθιοι έκαναν ήχους πιθήκων κάθε φορά που έπιανε την μπάλα. Και δεν είναι μόνο η κερκίδα του Ολυμπιακού. Πρόσφατα έγινε το ίδιο και στην Ξάνθη. Υπάρχει μεγάλη καμπάνια κατά του ρατσισμού εδώ αλλά τίποτα δεν αλλάζει. Κανείς δεν τιμωρείται.

Το πράγμα ήταν πολύ σοβαρό. Μερικοί οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, μας χτύπησαν και εμείς ανταποδώσαμε. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας παίκτης, ευχαριστώ τον Θεό. Όσο για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ήρθε και μας είπε ότι μας κέρδισε, αλλά χρησιμοποίησε μια βρισιά. Ήταν μία στάση που μας αγανάκτησε όλους. Πιστεύω ότι η διοίκηση μας θα κάνει κάτι γι' αυτό».

Για το συμβόλαιό του: «Την περασμένη σεζόν είχαμε μια κουβέντα για επέκταση του συμβολαίου. Αλλά ήταν νωρίς. Τώρα σκέφτομαι, ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να συνεχίσει η ομάδα μαζί μου. Ακόμα και εγώ δεν θέλω να συνεχίσω. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στην Ελλάδα, ήταν φανταστική εμπειρία, έκανα ότι ήταν να κάνω και έκλεισε ο κύκλος μου. Παρόλο την οικονομική κρίση, το οικονομικό δεν ήταν πρόβλημα».


Πηγή: sport-fm.gr
Filokseno**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου