Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Τα σενάρια για το χωρισμό των Sienna Miller- Jude Law

Τα σενάρια για το χωρισμό των Sienna Miller- Jude Law


Τι τους οδήγησε για δεύτερη φορά στο χωρισμό;

Την πρώτη φορά που η Sienna Miller και ο Jude Law έδωσαν τέλος στη σχέση τους, ο λόγος ήταν η απιστία του ηθοποιού, ο οποίος κοιμήθηκε με την νταντά των παιδιών του. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο Jude Law δεν έκανε κάποια παράνομη σχέση, αλλά το ζευγάρι έφτασε στο χωρισμό λόγω των καβγάδων του, ακόμη και για μικροθέματα.

Η Sienna Miller είχε δηλώσει ότι είναι ευτυχισμένη αυτή τη φορά, ενώ οι δυο τους μετακόμισαν σε σπίτι που αγόρασαν μαζί και σκόπευαν να παντρευτούν το καλοκαίρι. Ωστόσο, τσακώνονταν ακόμη και για τα σκυλιά της Sienna Miller, ενώ η σχέση του Jude Law με την πρώην γυναίκα του ήταν κάτι που εξόργιζε την όμορφη ξανθιά.

Επίσης, η Miller είναι γνωστή ως party girl, ενώ ο Jude Law ήταν πιο χαμηλών τόνων. Οι φήμες θέλουν την ηθοποιό να θεωρεί τον αγαπημένο της βαρετό και να τσακώνονται, επειδή δεν τη συνόδευε στις εκδηλώσεις.
Οι φίλοι του ζευγαριού τονίζουν ότι οι δυο τους διατηρούν καλές και φιλικές σχέσεις, ενώ ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο, το οποίο να εμπλέκεται στη σχέση. Αυτή τη φορά πάντως φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει τρίτη ευκαιρία...

Filokseno**
 Πηγή:http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=3449767363711626642
 www.filokseno.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου