Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Κυκλοφοριακά προβλήματα λόγω συγκεντρώσεων και 24ωρης απεργίας στα μέσα



Αθήνα
Προβλήματα στις μετακινήσεις και σήμερα, Τετάρτη, λόγω της 24ωρης απεργίας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Στην απεργία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, κατά συνέπεια δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια του ΟΣΕ. Ήδη από τα μεσάνυχτα της Τρίτης ματαιώνονται πάνω από 25 δρομολόγια τρένων και του προαστιακού.

Τρίωρη παναττική στάση εργασίας από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι πραγματοποιούν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ενώ η ΟΛΜΕ έχει εξαγγείλει στάση από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα.

Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Συγκεντρωμένοι αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Μεταφορών στη λεωφόρο Μεσογείων είναι οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Νωρίτερα, έκλεισε το Σύνταγμα μετά από προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Στις 12:30 πραγματοποιύν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστέρας, πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων και φοιτητικοί σύλλογοι και στη συνέχεια θα κινηθούν προς το Σύνταγμα.

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος στη 1 το μεσημέρι, ενώ η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι στην Ομόνοια.

Πώς θα κινηθούν τα μέσα τις επόμενες μέρες


Την Πέμπτη στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, τρόλεϊ, ΗΣΑΠ και τραμ.

Τα λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια από τις 09.00 έως τις 21.00. Στάση εργασίας και στον Προαστιακό από τις 11 μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Την Παρασκευή τα μέσα μεταφοράς θα κινηθούν κανονικά, εκτός από τα λεωφορεία που θα πραγματοποιήσουν τετράωρη στάση εργασίας από τις 12 έως τις 4, λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων.


Filokseno**
 Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου