Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

«Γήπεδο, 5ετές πλάνο και αναβάθμιση»

«Γήπεδο, 5ετές πλάνο και αναβάθμιση»
Ο Ελληνας νομικός τόνισε ότι ο ΠΑΟΚαποτελεί το πρόσφορο έδαφος για να επεκταθεί ο συγκεκριμένος όμιλος γενικότερα στην ελληνική αγορά, πρόσθεσε ότι το deal θα ολοκληρωθεί άμεσα και περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές σε συνέντευξη Τύπου που θα λάβει χώρα μεταξύ 10-20 Ιανουαρίου.....

Ο κ. Σπυράτος είπε μεταξύ άλλων ότι το πρότζεκτ είναι 5ετές, περιλαμβάνει και κατασκευή γηπέδου και γενικότερα ευοίωνες μέρες για τον «δικέφαλο».
Αναλυτικά μίλησε:
Για την επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος του αραβικού ομίλου:«Το έγγραφο υπογράφεται κι από τον κ. Ντέι, εκπρόσωπο του επενδυτικού κύκλου των Αράβων στην Ελλάδα κι εγώ προσυπογράφω. Ο ίδιος είναι στο Κατάρ από το Σάββατο και δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις.
Η επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος, εδώ και καιρό ήταν γνωστή σε όλους. Υπήρχαν διαπραγματεύσεις. Το χρονοδιάγραμμα για την εκτέλεση της σύμβασης αυτής, η υπογραφή δηλαδή της συμβάσεως συνεργασίας θα γίνει 10-20 του Γενάρη. Είναι πολύ στενό το περιθώριο και συγκεκριμένο. Μεσολαβεί ένα στάδιο ενημέρωσης των Αράβων κι ελέγχου για τα τελευταία στοιχεία που έχουν προκύψει».
Για το πλάνο του ομίλου: «Υπάρχει ένα business plan 5ετίας. Tο έχει ο κ. Ντέι στα χέρια του. Όλα βαίνουν καλώς και υπάρχει αισιοδοξία ότι το deal θα ολοκληρωθεί».
Για το γεγονός ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί με καχυποψία μια τέτοια κίνηση: «Καταλαβαίνω την επιφύλαξη αυτή γιατί είναι βάσιμη. Είναι ορθή στάση. Υπάρχουν όμως και στοιχεία αντικειμενικά που τα γνωρίζει κι οΠΑΟΚ γι αυτό και τα δημοσιοποίησε. Υπάρχει το πλάνο αυτό, υπάρχει πλάνο μόνιμης διαμονής του κ. Ντέι στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο ΠΑΟΚαλλά μια σειρά μεγαλύτερων επενδύσεων στην Ελλάδα από τον επιχειρηματικό αυτό κύκλο.
Εξελίσσεται η επένδυση κι όλοι εκφράζουμε την αισιοδοξία είναι ότι θα ολοκληρωθεί. Είναι εύλογος ο χρόνος μέχρι 10 Ιανουαρίου για να ολοκληρωθεί. Θεωρώ ότι έχει να κερδίσει πολλά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ».
Για τα κίνητρα των Αράβων να επενδύσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο:«Ο ΠΑΟΚ έχει αποδοχή από τον κόσμο, έχει πορεία πολλών ετών και είναι καλή ευκαιρία για κάποιον επενδυτή να μπει στα ελληνικά πράγματα και να προχωρήσει. Εχουν πλάνο κι όραμα για να αλλάξουν πράγματα στην ομάδα και να τον πάνε πιο μπροστά.
Υπάρχει ενδιαφέρον για να φτιαχτεί γήπεδο. Σύντομα θα έχουμε ολοκληρωμένο το πλάνο και ίσως με μια μικρή καθυστέρηση θα γίνει συνέντευξη Τύπου να τοποθετηθούν. Στο σημείο που είμαστε σήμερα έχουμε επαρκή εικόνα για τα οικονομικά και θέσαμε το χρονοδιάγραμμα».


Filokseno** 
 Πηγή:Sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου