Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Και πρόεδρο και μεταγραφές

Και πρόεδρο και μεταγραφές
Στον «αέρα» του «Sentra 103,3» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Βεκρής, ο οποίος αύριο Πέμπτη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αναλάβει χρέη υπηρεσιακού προέδρου.
Ο β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε ότι ο ρόλος του είναι προσωρινός κι όχι ως το τέλος της σεζόν, τόνισε ότι εφόσον ζητηθούν μεταγραφές από τους Φερέιρα, Φρέιτας, Αντωνίου θα γίνουν κι έστειλε μήνυμα... Παναθηναϊκής αγάπης.Αναλυτικά μίλησε:....

Για την ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου: «Υπάρχει πράγματι η πρόταση να αναλάβω χρέη προέδρου υπηρεσιακά μέχρι να γίνει η Γ.Σ. των μετόχων. Περιμένουμε μήπως βρεθεί λύση εκ των έσω. Αν αναλάβω δεν θα είμαι μέχρι το καλοκαίρι απλά μέχρι να γίνει νέα Γ.Σ.».
Για το πώς θα κινηθεί εφόσον αναλάβει καθήκοντα: «Δεν έχω να προτείνω κάτι και να θέσω κάποιον όρο. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν. Αδιέξοδο δεν υπάρχει, αλλά είναι δύσκολα. Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα».
Για το τι φταίει και για τις σχέσεις του με τους μετόχους: «Εγώ κατ ιδίαν συζητήσεις με τους μεγαλομετόχους για το τι συμβαίνει ούτε έχω κάνει ούτε θα κάνω».
Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: «Ελπίζω στον β’ γύρο να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο η ομάδα. Εχουμε καλύψει και μεγαλύτερες διαφορές από το +5 επί Μαλεζάνι και Μαρκαριάν. Έχουμε καλές μονάδες και περιμένουμε επιτέλους να αποδώσουν. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη φετινή σεζόν να χαθεί. Δουλεύουμε και για τη φετινή σεζόν, αλλά και για τις ερχόμενες».
Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. η οποία θα ακολουθηθεί. Αν κρίνουν οι τρεις, Φρέιτας, Αντωνίου, Φερέιρα ότι χρειαζόμαστε μεταγραφές, θα ενισχυθεί η ομάδα».
Για το αν τίθεται θέμα παραίτησης Αντωνίου: «Δεν γνωρίζω αν θα παραιτηθεί ο Αντωνίου, δεν έχει υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου».
Για το αν Παναθηναϊκός κινδυνεύει να βρεθεί σε δύσκολη οικονομική κατάσταση: «Όχι. Θα μπουν 18 εκατ. ευρώ στα ταμεία στις 31/12. Για την επόμενη χρονιά δεν έχω μαντικές ικανότητες. Δεν έχω κάτι να πω επί τούτου».
Για το αν θα πωληθούν παίκτες: «Για να πουληθεί κάποιος παίκτης πρέπει να έρθει προσφορά. Δεν τίθεται στην παρούσα φάση γιατί δεν έχουμε πρόταση».
Για το μήνυμα που στέλνει στους οπαδούς: «Εμείς ως διοίκηση θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα και θα την βοηθήσουμε. Όλοι όσοι αγαπάμε τον Παναθηναϊκό να δώσουμε την αγάπη μας με θετική μορφή και τίποτα παραπάνω».
Filokseno** 


 Πηγή:http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=99600662

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου