Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ: Το πάθημα έγινε μάθημα

Το περσινό πάθημα έγινε μάθημα για την ομάδα του ΠΑΟΚ , που δεν σκοπεύει να δώσει το δικαίωμα... στην ομάδα του ΠΑΣ να έχει βλέψεις στον θεσμό του κυπέλλου.
Στις 15.30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τα Γιάννενα και μοναδικός στόχος είναι να πάρει την πρόκριση για τους «οκτώ» της διοργάνωσης με τους παίκτες να είναι αποφασισμένοι να το καταφέρουν.

Γιατί το κύπελλο αποτελεί ίσως βασικό στόχο της ομάδας και θέλουν όλοι μετά από πολλά χρόνια να δουν την ομάδα να είναι πρωταγωνίστρια και να φτάνει στον τελικό.
Ο Μάκης Χάβος όπως όλα δείχνουν θα παίξει με 4-4-2  θέλοντας να φτάσει εύκολα στο γκολ. Ο Χαλκιάς θα είναι τερματοφύλακας με Κοντρέρας και Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά θα βρεθεί ο Μπουσαϊντι και αριστερά ο Σακελλαρίου. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν ο Γκαρσία με τον Φωτάκη, στο αριστερό άκρο ο Κριστιάνο, στο δεξί ο Βιειρίνια και επιθετικό δίδυμο ο Αθανασιάδης με τον Σαλπιγγίδη.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Χαλκιάς, Κουτζαβασίλης, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Λίνο, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σακελλαρίου, Φωτάκης





Filokseno**

 Πηγή:theplayer.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου