Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Αυτόματοι πωλητές - νέα παγίδα...

Χτες το βράδυ στο 2ο χλμ Λ. Βάρης Κορωπίου διαπίστωσα ότι αυτόματος πωλητής υγρών καυσίμων (βενζίνης) ενώ αναγράφει ότι το μηχάνημα "δεν δίνει ρέστα...

, τελικά δεν σου επιστρέφει ούτε και τα χρήματα που έχεις εισάγει σε περίπτωση που θες να τα πάρεις (όπως θα όφειλε και όπως κάνουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ) !.
Μιλάμε για μια καλοστημένη παγίδα που στόχο έχει την παραπλάνηση του πελάτη γιατί στις οδηγίες αναφέρει ότι πρέπει να επιλέξεις ποια αντλία χρησιμοποιείς πχ 1 από τις 4 αλλά ψάχνοντας δεν βρίσκεις κανένα νούμερο στις αντλίες.
Σου δεσμεύει τα χρήματα και εσύ έχεις 2 περιπτώσεις - 1 να μείνεις χωρίς χρήματα επομένως χωρίς βενζίνη σε περίπτωση που δεν έχεις άλλα μαζί σου και 2 να μην τα πάρεις ποτέ αν αναλογιστεί κάποιος ότι σε περίπτωση που μένεις σε μεγάλη απόσταση (βλ. Αθήνα - Βάρη) δεν σε συμφέρει ούτε έχεις την όρεξη του καταστηματάρχη να ξαναπάς όπως αναφέρει να πάρεις τα χρήματά σου! Και το κερασάκι στην τούρτα είναι που δεν απαντάνε... τηλ 2109656022.
Σε καλή μεριά τα χρήματα βρε... (κ. Παπανδρέου αν νομίζετε ότι υπάρχει κράτος παρακαλώ όπως ξηλώσετε την άδεια του Μr. $Crook.)

Filokseno**
 Πηγή:ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου