Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Διαδήλωση στο κλειστό του ΟΑΚΑ!



Το ματς του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ αναμένεται να... μαζέψει αρκετό κόσμο. Όχι γιατί οι Ιταλοί είναι καμία υπερδύναμη, αλλά γιατί ο «πράσινος» λαός θέλει να βρει ένα βήμα για να εκφράσει την ανησυχία του και την αντίθεση του σε όλα όσα γίνονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα!


Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από τον κόσμο της ομάδας στο εν λόγω ματς αναμένονται πολλά συνθήματα κατά των προδοτών Βγενόπουλου και Πατέρα, όπως λένε χαρακτηριστικά, ενώ θα αναρτηθούν και 
πολλά πανό στις εξέδρες του γηπέδου.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» δεν έχουν σκοπό να κάνουν το παραμικρό που θα βλάψει την αγαπημένη τους ομάδας, ενώ έχουν έρθει και σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Παύλου Γιαννακόπουλου για να τους ενημερώσουν για τις προθέσεις τους, έτσι ώστε να μην βρεθεί ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ προ εκπλήξεως!


Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα παίζει και στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός με τα Τρίκαλα για το Κύπελλο κεκλεισμένων των θυρών και δεν αποκλείεται μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ να μεταβεί προς τα εκεί ο κόσμος για να συνεχίσει την… πορεία διαμαρτυρίας του!


Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο «πράσινος» λαός δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια και να περιμένει τη λύση εξ’ ουρανού για την αγαπημένη του ομάδα και θα πολεμήσει με κάθε μέσο του για το καλό του «τριφυλλιού», που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του και έναν τρόπο διασκέδασης και ξεγνοιασιάς από τα προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία!




Filokseno**
 Πηγή: trelokouneli.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου