Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: O Φερέιρα δεν πήγε στην προπόνηση!



Στο προσκλητήριο της Παιανίας μετά την εορταστική άδεια σημειώθηκε μια ...απουσία. Αυτή του Ζεσουάλδο Φερέιρα, και σίγουρα οι εντυπώσεις δεν ήταν και οι καλύτερες!
Από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στον Παναθηναϊκό ο Πορτογάλος έδειξε ότι θα είναι αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας. Όμως η… μεγάλη «γκέλα» ήταν η δική του, καθώς μετά από έξι ημέρες διακοπών δεν μπόρεσε να είναι συνεπής όσον αφορά την προπόνηση.


Η πτήση από την Πορτογαλία είχε καθυστέρηση με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να δώσει το παρών (σ.σ όπως και ένας από τους συνεργάτες του) στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας και έτσι η προετοιμασία για το πρώτο ματς του δευτέρου γύρου στην Ξάνθη άρχισε χωρίς την παρουσία του. Το ελαφρυντικό είναι η κακοκαιρία που δημιουργεί πρόβλημα στις μεταφορές, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός θα μπορούσε να το προβλέψει καθώς είναι θέμα δέκα ημερών!

Σαφώς και όλο αυτό μπαίνει στο κάδρο των αρνητικών που συνοδεύουν από την αρχή της σεζόν τον Παναθηναϊκό!



Πρόβλημα με την πτήση του, επίσης λόγω της κακοκαιρίας που έχει… τσακίσει όλα τα αεροδρόμια της Ευρώπης αντιμετώπισε και ο Σεντρίκ Καντέ ο οποίος καθυστέρησε αλλά πήγε αμέσως από τα Σπάτα στην Παιανία και συμμετείχε στο τελευταίο μέρος του προγράμματος, ενώ έκανε και ατομικό!


Filokseno**
Πηγή: 24wro.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου