Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

7ο X FACTOR LIVE SHOW: ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ BURNING STICKS

Λίγο πιο κοντά στο όνειρο πλησίασαν 9 από τους 10 καλλιτέχνες που διαγωνίστηκαν στο 7ο Χ Factor live με παρουσιαστή τον μοναδικό Σάκη Ρουβά. ....

Όλοι έβαλαν τα δυνατά τους να παραμείνουν στο talent show, ενώ τη δική τους αγωνία έζησαν και οι τέσσερις κριτές. Ήταν μια δύσκολη βραδιά για την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους, αφού τα δύο γκρουπ του, οι T.U. και οι Burning Sticks, παρά την πολύ καλή τους εμφάνιση, βρέθηκαν υποψήφια για αποχώρηση. Και τα πράγματα έγιναν ακόμη δυσκολότερα, όταν ο Γιώργος Θεοφάνους με την καθοριστική του ψήφο αναγκάστηκε να επιλέξει ποιο από τα δύο γκρουπ θα παρέμενε στο X FACTOR. H απόφασή του οδήγησε τους Burning Sticks εκτός του talent show, αφήνοντας την κατηγορία των γκρουπ με έναν και μοναδικό υποψήφιο.

Παράλληλα όμως, το 7ο live του Χ FACTOR είχε και πολύ δυνατούς guests. Η Shaya και ο Mark Angelo παρουσίασαν δύο δείγματα από την εκρηκτική τους συνεργασία: το τραγούδι "Far from everything" που είναι στο top 10 των ελληνικών ραδιοφώνων και το "In your eyes" που θα περιέχεται στο πρώτο dance pop solo album της Shaya.

Στη συνέχεια οι Vegas μαζί με τον Tomer G, παραγωγό πολλών remix επιτυχιών μεγάλων καλλιτεχνών της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως η Lady Gaga, η Britney Spears και η Kylie Minogue, ανέβηκαν στη σκηνή του X FACTOR και ερμήνευσαν τα κομμάτια "Μη σε νοιάζει" και "Mad about you".

To ραντεβού ανανεώνεται για το επόμενο live, την παραμονή των Χριστουγέννων, αφού την ερχόμενη Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, θα μεταδοθεί ένα special επεισόδιο με την ως τώρα πορεία των 9 πλέον διαγωνιζόμενων.

Το επόμενο αστέρι του ελληνικού τραγουδιού βρίσκεται στον ΑΝΤ1 και περιμένει εσάς να το αναδείξετε…















Filokseno**
 Πηγή:ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου