Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα



Γιώργος Δώνης: «Αυτή τη στιγμή παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Το θαυμασμό και το σεβασμό του για τον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε εξέφρασε ο Γιώργος Δώνης, λίγες ώρες πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι στο γήπεδο Γ.Καραϊσκάκης. 

Ο Δώνης μίλησε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και παραδέχθηκε ότι ο Ατρόμητος παίζει: «με μία ομάδα που αυτή τη στιγμή παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και όταν την αφήσεις να βρει ρυθμό κάνει εκπληκτικά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Είναι αυτονόητο ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί».

Ο Δώνης τόνισε για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να αντέξουμε. Δεν θα παίξουμε αμυντικά, θα προσπαθήσουμε όπως πάντα να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ξέρουμε όμως ότι ο Ολυμπιακός στο γήπεδό του είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί και χρειαζόμαστε λίγη τύχη», είπε αρχικά ο έλληνας τεχνικός τους Ατρόμητου και πρόσθεσε :

«Ο κ.Βαλβέρδε εφαρμόζει σε όλα τα παιχνίδια ένα πολύ καλό πλάνο. Τα εκρηκτικά διαστήματα του Ολυμπιακού οφείλονται στην συμμετοχή πολλών παικτών και στην κυκλοφορία της μπάλας. Έχουν καλό ρυθμό και δεν αφήνουν τον αντίπαλο να αναπνεύσει!

Για εκείνους που λένε ότι αυτό συμβαίνει κατά διαστήματα, έχω να πω ότι παίζει και ο αντίπαλος και δεν είναι δυνατό αυτό να συμβαίνει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο Ολυμπιακός όμως το καταφέρνει και το κάνει σε 20λεπτα και 30λεπτα, χρόνος που είναι αρκετός για να καθαρίσει τα παιχνίδια», κατέληξε.

Filokseno**
 Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου