Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Πολύ γνωστή τραγουδίστρια έφυγε... νύχτα από το κέντρο που δούλευε γιατί πλησίαζε ερωτικά πλούσιους θαμώνες








Την πόρτα της εξόδου έδειξαν οι επιχειρηματίες στη δευτεροκλασάτη αλλά πολυπροβεβλημένη τραγουδίστρια, όταν ανακάλυψαν πως αντί να φέρνει πελάτες, εκμεταλλευόταν ποικιλοτρόπως τους θαμώνες του μαγαζιού.....



Η κοπέλα που δε διακρίνεται για τη φωνή της, αλλά για τα λοιπά προσόντα της, λόγω των στενών επαφών της με πρόσωπο φιλικά προσκείμενο στην επιχείρηση εμφανίστηκε σαν κομήτης στο πρόγραμμα και μάλιστα σε περίοπτη θέση.

Η συμφωνία ωστόσο ήταν να φέρνει πελάτες στο μαγαζί, καθώς ισχυριζόταν πως διαθέτει μεγάλο πελατολόγιο.

Μόνο που οι μέρες περνούσαν και κανένας από αυτούς που παρουσίαζε ως καλούς και φραγκάτους φίλους της δεν είχε περάσει το κατώφλι του μαγαζιού.

Αντιθέτως η ίδια, φρόντιζε καθημερινά να ενημερώνεται για το ποιοι βρίσκονται στα πρώτα τραπέζια και μετά το πρόγραμμα της, να σπεύδει να τους συστηθεί και όχι μόνο.
Όπως έγινε αντιληπτό και στο προσωπικό, η κοπέλα πλησίαζε τους οικονομικά ισχυρούς θαμώνες με σκοπό να τους προσφέρει τις ερωτικές της υπηρεσίες σε καλή τιμή «λόγω μαγαζιού» όπως τους ανέφερε χαρακτηριστικά αλλά και να τους αποσπάσει χρήματα με διάφορους τρόπους.

Τη δουλειά ωστόσο της τη χάλασε κοσμικός Αθηναίος, ο οποίος μην αντέχοντας το «κόλλημα» της διαμαρτυρήθηκε στον επιχειρηματία, που αφού την παρακολούθησε για ένα διάστημα και ανακάλυψε τη δράση της, της έδωσε τα παπούτσια στο χέρι.



Filokseno**
 Πηγή:thegreekz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου