Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Pre-game: Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός (19.30)

http://www.theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2010/12/31873.jpg
Ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει μια και καλή πίσω τις κακές εμφανίσεις στην Ευρώπη... και να αρχίσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Την αρχή θέλει να την κάνει στην Τρίπολη με τον Αστέρα...


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Βλάχος): Ντεγκρά, Πουλίδο, Ορόθκο, Φυντανίδης, Ουριμπάρι, Λαδάκης, Μπαστία, Κερ, Ουντόζι, Αράς, Ροτζέριο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Μαρίνος, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Σισέ



Μικρά-μικρά

18.25 Αυτή τη στιγμή στο γήπεδο βρίσκονται περίπου 300 οπαδοί των φιλοξενούμενων, έχουν αναρτήσει πανό και φωνάζουν κάποια συνθήματα έχοντας ζεστάνει την ατμόσφαιρα. Η εξέδρα που έχει δοθεί στους φίλους του Παναθηναϊκού αναμένεται να γεμίσει.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασεστις 17.55 στο γήπεδο, ενώ αυτή του Αστέρα είχε κάνει την εμφάνιση της 5 λεπτά νωρίτερα. Όλοι οι παίκτες φορούσαν μπουφάν, ενώ πολλοί είχαν και σκούφους, λόγω του τσουχτερού κρύου.

Ο Κώστας Αντωνίου δεν ήρθε με την αποστολή, αλλά με το αμάξι του.

Όταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού έφτασαν, έκαναν μια αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο και μπήκαν μετά στα αποδυτήρια προκειμένου να αλλάξουν και να κάνουν την προθέρμανση τους.

Από νωρίς το μεσημέρι, όποιος κατηφόριζε από την Αθήνα προς την Τρίπολη, καταλάβαινε ότι ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται εκεί. Στην Εθνική οδό τα αυτοκίνητα με τις πράσινες σημαίες ήταν πάρα πολλά.

*Στην πόλη της Τρίπολης, η εικόνα ήταν η ίδια. Παντού οπαδοί των πρωταθλητών. Στα καφέ, τα εστιατόρια, στην πλατεία Κολοκοτρώνη, παντού.

*Υποφερτό το κρύο στην πόλη της Αρκαδίας, αν και είναι αρκετό.

*Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, έκανε τελικά μόλις μία αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε στην Κοπεγχάγη. Ο Νίνης θα παίξει πίσω από τον Σισέ, αντί του Λουίς Γκαρσία. Κατά συνέπεια, ο Πορτογάλος εμπιστεύεται και πάλι τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια. 


Filokseno**
 Πηγή:24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου