Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ: Αχαλίνωτο sex στο Μετρό



Ανενόχλητο ένα ζευγάρι νεαρών, που προφανώς δεν μπορούσε να κρατήσει άλλο τις ορέξεις του, αποφάσισε να κάνει σεξ στο βαγόνι του μετρό!





Το περίεργο αυτό περιστατικό έλαβε χώρα στο μετρό της Βιέννης, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων επιβατών, οι οποίοι τους αποθανάτισαν σε βίντεο αλλά και φωτογραφίες. Όπως είναι λογικό, τα ντοκουμέντα έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου, αφού το συγκεκριμένο βιντεάκι έχει κάνει πάταγο στο ίντερνετ.
Απ’ότι φαίνεται το παθιασμένο ζευγάρι πιθανόν να ήταν μεθυσμένο ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ή απλά ήθελαν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Το γεγονός πάντως με τις φωτογραφίες και τα βίντεο δεν τους ενόχλησε καθόλου, ούτε βέβαια οι επευφημίες των άλλων ανθρώπων μέσα στο μετρό.
Εκπρόσωπος της Wiener Linien, της δημόσιας υπηρεσίας μεταφορών της αυστριακής πρωτεύουσας, δήλωσε ότι “κάτι τέτοιο συνέβη πρώτη φορά στα τρένα μας. Κάνεις από τους παρευρισκομένους δεν ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία” και πρόσθεσε ότι είναι αδύνατο να αποφευχθούν τέτοια περιστατικά.

Filokseno**
 Πηγή: 24wro.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου