Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Όλα για όλα στην Τούμπα


Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:30, Novasports 1)στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στόχος του «τριφυλλιού» είναι το «τρίποντο» που θα διατηρήσει ή θα μειώσει τη διαφορά των επτά πόντων από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη που θα αυξήσει τη διαφορά από την τέταρτη ΑΕΚ. 

Ντεμπούτο Ετό
Με τον Βραζιλιάνο Ετό στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ, λίγες μέρες μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Μάκης Χάβος προβληματίζεται για την χρησιμοποίηση ή όχι του Πάμπλο Κοντρέρας στην αρχική ενδεκάδα, αφού επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη εχθές, μετά τον χαμό του πατέρα του.
Ο Έλληνας τεχνικός έδειξε να προσανατολίζεται σε διάταξη 4-4-1-1 με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τους Σνάουτσνερ και Λίνο στα αριστερά και δεξιά της άμυνας αντίστοιχα και τους Τσιρίλο, Μαλεζά (ή Κοντρέρας) στόπερ. Στα αμυντικά χαφ θα βρίσκονται οι Γκαρσία και Τσουκαλάς με τον Βιεϊρίνια αριστερά και τον Ετό δεξιά στη μεσαία γραμμή. Τέλος, ο Ίβιτς θα αγωνιστεί πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σαλπιγγίδη.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Μπαλάφας, Αρίας, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Μουσλίμοβιτς και Σαβίνι
Το ρισκάρει ο Σισέ
Να αγωνιστεί κόντρα στο «Δικέφαλο του Βορρά» θέλει ο Τζμπρίλ Σισέ, παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο δικέφαλο. Ο Γάλλος επιθετικός θα κάνει θεραπεία και σήμερα, με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα να αποφασίζει για το αν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι.
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει ένα 4-3-3 με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, τον Μαρίνο δεξί μπακ και τον Σπυρόπουλο αριστερό, ενώ οι Καντέ και Σαριέγκι θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα είναι ο κόφτης με τους Νίνη και Κατσουράνη μπροστά του, αριστερά θα παίξει ο Λέτο και οι θέσεις δεξιά και στην κορυφή θα κριθούν ανάλογα με τον Σισέ. Αν ο Γάλλος στράικερ αγωνιστεί, τότε οι πιθανότητες μεταξύ Γκοβού και Χριστοδουλόπουλου θα είναι μοιρασμένες. Αν ο Σισέ δεν αγωνιστεί, τότε ο Χριστοδουλόπουλος θα πάρει τη θέση του στην «πράσινη» επίθεση και ο Γκοβού θα βρίσκεται δεξιά.
Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Καπίνος, Σιμάο, Καραγκούνης, Πλεσί, Ιωαννίδης, Δημούτσος, Πετρόπουλος και Μαυρίας.
*Σαφές προβάδισμα έχει ο ΠΑΟΚ στην εντός έδρας προϊστορία (25 νίκες, 12 ισοπαλίες, 15 ήττες). Την τελευταία δεκαετία, βέβαια, ο Παναθηναϊκός τα πήγε αρκετά καλά (4 νίκες, 4 ισοπαλίες, 3 ήττες) και έκλεισε κάπως την ψαλίδα.





Filokseno**
Πηγή: http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=37736&catid=25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου