Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Η σιγουριά και το… θαύμα


Ολυμπιακός και Skoda Ξάνθη αναμετρώνται στο «Καραϊσκάκη» (15:00, ΝΕΤ) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι Πειραιώτες δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται ένα πιθανό στραβοπάτημα κόντρα στους Θρακιώτες, που θα δώσει την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να ξαναμπεί στο.. παιχνίδι του πρωταθλήματος. Αντίθετα, η ομάδα της Ξάνθης θα επιχειρήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την απομακρύνει περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Με τον Ντουντού στην αποστολή
Στη δράση επιστρέφει σήμερα ο Ντουντού, μετά από περίπου δύο μήνες. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στην αποστολή αλλά το πιο πιθανό είναι να μην αγωνιστεί ούτε σαν αλλαγή. Παράλληλα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε προβληματίζεται με τις απουσίες των Αβραάμ Παπαδόπουλου και Ποτουρίδη, με το Βάσκο τεχνικό να προορίζει τον Ραούλ Μπράβο ως παρτενέρ του Μέλμπεργκ και τον Χολέμπας να παίρνει τη θέση του Ισπανού στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Έτσι, ο Πάρντο θα υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Μπράβο και Μέλμπεργκ, με τον Χολέμπας στα αριστερά και τον Τοροσίδη στα δεξιά. Ο Μοντεστό θα αγωνιστεί στα χαφ μαζί με τον Ιμπαγάσα, ο Φουστέρ θα είναι μπροστά τους και ο Πάντελιτς στην κορυφή. Στα άκρα, το προβάδισμα έχουν οι Ριέρα (αριστερά) και Ζαϊρί (δεξιά).
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι: Νικοπολίδης, Μανιάτης, Γ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ, Ντουντού, Λεάντρο και Τζεμπούρ.
Εκτός ο Σουάνης, «μέσα» ο Πόι
Εκτός ενδεκάδας σκέφτεται να αφήσει τον Δημήτρη Σουάνη ο Νίκος Παπαδόπουλος, παρά το γεγονός ότι ο Έλληνας επιθετικός έχει καθιερωθεί τις τελευταίες αγωνιστικές στην κορυφή της ξανθιώτικης επίθεσης. Ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει τον Μάουρο Πόι και πίσω, εκεί που έπαιζε ο Αργεντινός, τον Βασιλακάκη, ο οποίος μπορεί να μετατραπεί και σε τρίτο αμυντικό μέσο.
Έτσι, ο 39χρονος προπονητής αναμένεται να παρατάξει τον Γκσπούρνινγκ κάτω από τα δοκάρια και τους Στιούαρτ και Κομεσίδη στο αριστερό και δεξί άκρο της άμυνας αντίστοιχα, ενώ οι Βάλλας και Κωστούλας θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Οι Φλίσκας και Αντεφέμι θα αγωνιστούν σαν αμυντικά χαφ, με τον Κιντάνα να υπερασπίζεται το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και τον Κατόνγκο το αριστερό. Πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Πόι θα βρίσκεται ο Βασιλακάκης σε ένα σύστημα 4-2-3-1.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Βρονταράς, Μπόατενγκ, Σουάνης, Ζεάν Καριόκα, Γκλέισον, Τζάγκι, Καζάκης, Μάνταλος, Σταθάκης.
*Αήττητος παραμένει ο Ολυμπιακός από την Ξάνθη εντός Λεκανοπεδίου, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που οι Θρακιώτες έχουν πάρει ισοπαλία. Το περσινό 0-0 ήταν η 7η ισοπαλία σε 21 ματς (στα υπόλοιπα 14 ο Ολυμπιακός ήταν νικητής).




Filokseno**
Πηγή: http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=37738&catid=26&sn=22

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου