Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Τα έσπασαν… Καραγκούνης και Αντωνίου!

Δεν έφτανε η χειρότερη παρουσία σε φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, βγαίνουν στην επιφάνεια σιγά σιγά και μερικά... από τα πολλά προβλήματα που κρύβονται στα ενδότερα της Παιανίας. Αυτά που συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό και ενδεχομένως έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Ένα από αυτά έχει να κάνει με τη μεγάλη κόντρα ανάμεσα στο φυσικό ηγέτη και αρχηγό, Γιώργο Καραγκούνη, και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κώστα Αντωνίου!

Το «Theplayer» είναι σε θέση να γνωρίζει πολλά. Και σας αποκαλύπτει λεπτομερώς τη μεγάλη κόντρα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ας ξετυλίξουμε, όπως λένε σε αυτές τις περιπτώσεις, το κουβάρι. 

Όλα ξεκίνησαν καιρό πριν επιστρέψει ο Αντωνίου στον Παναθηναϊκό. Από τον καιρό που όλοι… αποθέωναν τον Νιόπλια για τις προπονητικές του γνώσεις και την κατάκτηση του νταμπλ. Και δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. 

Ο Καραγκούνης έπνεε μένεα κατά του Νιόπλια από το καλοκαίρι λόγω των δηλώσεών που είχε κάνει για την Εθνική Ελλάδας. Θα θυμάστε ότι ο διεθνής μέσος είχε κάνει δηλώσεις αμέσως μετά από ένα παιχνίδι, τις οποίες κατά κάποιο τρόπο αντέκρουσε με νέες δηλώσεις ο Νιόπλιας.

Ο Νιόπλιας από το τέλος της προηγούμενης σεζόν είχε ήδη αρχίσει να περιθωριοποιεί τον Καραγκούνη, ενοχλημένος από συμπεριφορές του στην Παιανία. Και φάνηκε σαν να περίμενε τη στιγμή για να δείξει αυτή την ενόχληση.

Με το ξεκίνημα της νέας σεζόν και την επιστροφή Αντωνίου, ο Νιόπλιας οριστικά έθεσε στην ουσία εκτός πλάνων τον Καραγκούνη, δίνοντας προβάδισμα στον Κατσουράνη για την ενδεκάδα.

Οι καλά πληροφορημένες πηγές του «Theplayer» αναφέρουν ότι ο «Κάρα» ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος, διότι θεωρούσε πως αυτό γινόταν με παρέμβαση το Αντωνίου και την σύμφωνη γνώμη του Νιόπλια!!!!

Μάλιστα, θεωρούσε πως αντίθετα με αυτόν, ο Αντωνίου, που έκανε πια ό,τι ήθελε τον Νιόπλια, στήριζε μέχρι εσχάτων τον Κατσουράνη και τον Ζιλμπέρτο, οι οποίοι δεν έβγαιναν ποτέ από την ενδεκάδα, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν και στην καλύτερη των καταστάσεων.

Για όλα αυτά, με το που έφυγε ο Νιόπλιας, ο «Κάρα» ζήτησε σε αρκετά έντονο ύφος (ίδιον του χαρακτήρα του) τον λόγο από τον Κώστα Αντωνίου. Λέγεται, μάλιστα, ότι οι δύο άνδρες λογομάχησαν σε πολύ ψηλούς τόνους, με τον Αντωνίου να κλείνει την κουβέντα λέγοντας «αφού τα βάζεις μαζί μου, θα δεις…».

Λίγες μέρες μετά και συγκεκριμένα μετά το παιχνίδι που έδωσε ο Παναθηναϊκός με τον Ηρακλή και τον Γκμοχ στον πάγκο και λίγο πριν -επί της ουσίας- αναλάβει ο Φερέιρα, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αφαίρεση του περιβραχιόνιου του πρώτου αρχηγού από τον Καραγκούνη, το οποίο δόθηκε στον Σισέ. 

Το «Theplayer» είναι σε θέση να γνωρίζει πως από τότε οι σχέσεις των δύο ανδρών έγιναν «κομμάτια και θρύψαλα», με τον Καραγκούνη να λέει δεξιά και αριστερά ότι ο Αντωνίου θέλει να τον «φάει» και τον Αντωνίου να θεωρεί πως ο Καραγκούνης με την στάση του κάνει κακό στην ομάδα.

Άντε φυσικά μετά απ’ όλα αυτά, να βγάλεις από το κεφάλι του Καραγκούνη ότι η επιλογή του Φερέιρα να μην τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη και ως εκ τούτου να μην κάνει την 100ή συμμετοχή του στα Κύπελλα Ευρώπης, δεν έχει σχέση ο Αντωνίου. Εδώ που τα λέμε όποιος και αν βρισκόταν στη θέση του το ίδιο θα πίστευε…

Όπως καταλαβαίνετε στον Παναθηναϊκό υπάρχει τεράστιο θέμα. Και μάλιστα μεγάλο. Θα γίνει προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα και να λήξει το θέμα ή θα ακολουθηθεί η γνωστή συνταγή από πλευράς διοίκησης; Αυτή του κουκουλώματος και των διαψεύσεων…  
 



Filokseno**
 Πηγή:theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου