Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

"Πακέτο" Μήτρογλου-Νέμεθ θέλουν στον Πανιώνιο για Μανιάτη αλλά..

Κοντά στον Ολυμπιακό φέρεται να βρίσκεται ο Γιάννης Μανιάτης, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο.
Η διοίκηση του Πανιωνίου θέλει να κάνει μεταγραφές προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα και να την βγάλει από το αγωνιστικό τέλμα και την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο χρήματα δεν υπάρχουν το γεγονός αυτό κάνει τους "κυανέρυθρους" να σκέφτονται την παραχώρηση του Έλληνα μπακ ακόμη και χωρίς λεφτά.....Αυτό που ζητάνε; Τρεις παίκτες, με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, από τους "ερυθρόλευκους". Πρόκειται για τους Κώστα Μήτρογλου, Κρίστιαν Νέμεθ και τον πορτιέρο, Νίκο Παπαδόπουλο. Στην "πλατεία" θέλουν να βάλουν τέλος στην επιθετική αφλογιστία και θεωρούν πως τόσο ο Μήτρογλου όσο και ο Νέμεθ, που δεν διανύουν τις καλύτερες ημέρες τους στο λιμάνι, μπορούν να δώσουν την λύση.

Το ερώτημα που έγκειται ωστόσο είναι κατά πόσο οι "ερυθρόλευκοι" είναι διατεθημένοι να ρισκάρουν. Κι εξηγούμαστε, διότι αν οι δύο επιθετικοί φύγουν για Νέα Σμύρνη τότε στο ρόστερ των Πειραιωτών μένουν μόνο οι Μιραλάς και Πάντελις που θα κληθούν να μην τραυματιστούν για ολόκληρο τον δεύτερο γύρο. Σε αυτούς, ίσως προστεθεί και ο Ντιόγκο, που πάντως μόνο "εγγύηση" δεν μπορεί να αποτελέσει και ταυτόχρονα είναι αρκετά επιρρεπής στους...τραυματισμούς.

Από εκεί και πέρα είναι γνωστό πως ο ίδιος ο Μήτρογλου, μέχρι και πριν αναλάβει τον Πανιώνιο ο Τάκης Λεμονής δεν ήθελε ούτε να κούσει το ενδεχόμενο να πάει στην "πλατεία". Η παρουσία, ωστόσο, του Έλληνα τεχνικού που έχει εκφράσει πολλές φορές την εκτίμησή του στο ταλέντο του μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Στον Ολυμπιακό, πάντως, ποντάρουν στην έλλειψη ρευστού που υπάρχει στον Πανιώνιο και θεωροπυν πως με τον Μήτρογλου, τον Παπαδόπουλο κι ένα ποσό σεβαστό μπορούν να κάνουν τον παίκτη δικό τους και να κρατήσουν και μία "ρεζέρβα" για την επίθεσή τους.



Filokseno**
 Πηγή:http://www.balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου